pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Şi̇şecam Yıldızlar Geçi̇di̇" Ödül Töreni̇nin 6'ncısı Düzenlendi

17.05.2017 - 15:23, Güncelleme: 17.05.2017 - 15:23
 

"Şi̇şecam Yıldızlar Geçi̇di̇" Ödül Töreni̇nin 6'ncısı Düzenlendi

15 yurt içi ve 6 yurt dışı olmak üzere toplam 21 proje ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu’nun, yurt içi ve dışı çalışanlarının ödüllendirildiği "Şişecam Yıldızlar Geçidi" ödül töreni bu yıl 6’ncı kez düzenlendi.Şişecam'dan yapılan açıklamaya göre, Şişecam Topluluğu'nun, çalışanların başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla düzenlediği "Şişecam Yıldızlar Geçidi"nin ödül töreni, Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte, 2016 yılında "enerji verimliliği", "üretim", "kalite" ve "teknoloji" başta olmak üzere birçok farklı alanda gerçekleştirilen 90 proje değerlendirildi. Söz konusu projeler arasından 15 yurt içi ve 6 yurt dışı olmak üzere toplam 21 proje ödüle layık görüldü. "İş sağlığı ve güvenliği" kategorisinde 12 üretim tesisine ödül verildi. Törende ayrıca, 15 çalışan da özel ödül almaya hak kazandı. Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, Türkiye’nin lider, dünyanın ise sayılı üreticileri arasında yer alan Şişecam Topluluğu’nun küresel pazarda ilk 3 arasında yer alma vizyonu doğrultusunda sağlam adımlarla ve kararlılıkla ilerlediğini belirterek, şunları kaydetti: "Önümüze koyduğumuz yüksek hedeflere ulaşmak için sahip olduğumuz en büyük güç insan kaynağımızdır. Şişecam ailesinin sürdürülebilir başarısının temel yapı taşı olan çalışanları şüphesiz ki, bizleri bir arada tutan en önemli değerimizdir. Şişecam Topluluğu’nun başarısında büyük pay sahibi olan tüm Şişecamlıları ve Şişecam’ın sürdürülebilir başarısına değerli projelerle katkı sağlayan ve ödüle layık görülen tüm çalışanlarımızı gönülden kutlarım."
15 yurt içi ve 6 yurt dışı olmak üzere toplam 21 proje ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu’nun, yurt içi ve dışı çalışanlarının ödüllendirildiği "Şişecam Yıldızlar Geçidi" ödül töreni bu yıl 6’ncı kez düzenlendi.

Şişecam'dan yapılan açıklamaya göre, Şişecam Topluluğu'nun, çalışanların başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla düzenlediği "Şişecam Yıldızlar Geçidi"nin ödül töreni, Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte, 2016 yılında "enerji verimliliği", "üretim", "kalite" ve "teknoloji" başta olmak üzere birçok farklı alanda gerçekleştirilen 90 proje değerlendirildi. Söz konusu projeler arasından 15 yurt içi ve 6 yurt dışı olmak üzere toplam 21 proje ödüle layık görüldü. "İş sağlığı ve güvenliği" kategorisinde 12 üretim tesisine ödül verildi. Törende ayrıca, 15 çalışan da özel ödül almaya hak kazandı.

Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, Türkiye’nin lider, dünyanın ise sayılı üreticileri arasında yer alan Şişecam Topluluğu’nun küresel pazarda ilk 3 arasında yer alma vizyonu doğrultusunda sağlam adımlarla ve kararlılıkla ilerlediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Önümüze koyduğumuz yüksek hedeflere ulaşmak için sahip olduğumuz en büyük güç insan kaynağımızdır. Şişecam ailesinin sürdürülebilir başarısının temel yapı taşı olan çalışanları şüphesiz ki, bizleri bir arada tutan en önemli değerimizdir. Şişecam Topluluğu’nun başarısında büyük pay sahibi olan tüm Şişecamlıları ve Şişecam’ın sürdürülebilir başarısına değerli projelerle katkı sağlayan ve ödüle layık görülen tüm çalışanlarımızı gönülden kutlarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.