pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da "Huzurlu Sokak Uygulaması"

17.05.2017 - 14:08, Güncelleme: 17.05.2017 - 14:08
 

Aksaray'da "Huzurlu Sokak Uygulaması"

AKSARAY (AA) - Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "Huzurlu Sokak Uygulaması" yapıldığı bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya...

AKSARAY (AA) - Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "Huzurlu Sokak Uygulaması" yapıldığı bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla şehir merkezi, park ve bahçe gibi halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde "Huzurlu Sokak Uygulaması" adıyla eş zamanlı çalışma yapıldığı belirtildi. Çeşitli birimlerden çok sayıda polis ve zabita ekibinin katılımıyla kamu düzenini bozan kişilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada, şüpheli şahıslara yönelik genel bilgi taraması (GBT) ve üst araması yapıldığı aktarıldı.Uygulamada bir kişiye Kabahatler Kanunu gereği 109 lira para cezası uygulandığı kaydedildi.
AKSARAY (AA) - Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "Huzurlu Sokak Uygulaması" yapıldığı bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya...

AKSARAY (AA) - Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "Huzurlu Sokak Uygulaması" yapıldığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla şehir merkezi, park ve bahçe gibi halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde "Huzurlu Sokak Uygulaması" adıyla eş zamanlı çalışma yapıldığı belirtildi.

Çeşitli birimlerden çok sayıda polis ve zabita ekibinin katılımıyla kamu düzenini bozan kişilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada, şüpheli şahıslara yönelik genel bilgi taraması (GBT) ve üst araması yapıldığı aktarıldı.

Uygulamada bir kişiye Kabahatler Kanunu gereği 109 lira para cezası uygulandığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.