pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Engelliler Haftası

17.05.2017 - 12:13, Güncelleme: 17.05.2017 - 12:13
 

Engelliler Haftası

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla "Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuk ve Ailelerini Destekleme Projesi" kapsamında...

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla "Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuk ve Ailelerini Destekleme Projesi" kapsamında etkinlik düzenledi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, engellilerin sosyal hayata katılımını geliştirerek erişilebilirliğinin sağlanmasını arttırmak, toplumda engellilik bilincinin olumlu bir süreçte ele alınmasını sağlanmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerine polis üniformaları giydirildi.Okullarından alınan öğrenciler, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy'u makamında ziyaret etti.Emniyet Müdürlüğünü gezen öğrencilere, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün araçları tanıtıldı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünün köpeklerinin gösterilerini de izleyen öğrenciler, daha sonra Özel Harekat Şube Müdürlüğünü gezdi.Son olarak Sivas Polis Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden öğrencilere, çeşitli hediyeler verildi.
SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla "Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuk ve Ailelerini Destekleme Projesi" kapsamında...

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla "Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuk ve Ailelerini Destekleme Projesi" kapsamında etkinlik düzenledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, engellilerin sosyal hayata katılımını geliştirerek erişilebilirliğinin sağlanmasını arttırmak, toplumda engellilik bilincinin olumlu bir süreçte ele alınmasını sağlanmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerine polis üniformaları giydirildi.

Okullarından alınan öğrenciler, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğünü gezen öğrencilere, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün araçları tanıtıldı.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünün köpeklerinin gösterilerini de izleyen öğrenciler, daha sonra Özel Harekat Şube Müdürlüğünü gezdi.

Son olarak Sivas Polis Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden öğrencilere, çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.