pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Engelliler Haftası

16.05.2017 - 17:28, Güncelleme: 16.05.2017 - 17:28
 

Engelliler Haftası

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesine bağlı Sızır beldesinde, Engelliler Haftası nedeniyle engelli ve aileleri için Kayseri gezisi düzenlendi. Sızır Belediye...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesine bağlı Sızır beldesinde, Engelliler Haftası nedeniyle engelli ve aileleri için Kayseri gezisi düzenlendi. Sızır Belediye Başkanı Nevzat Göksu yaptığı açıklamada, beldedeki engellilere yönelik Kayseri Bilim Merkezi ve Hayvanat Bahçesine gezi düzenlediklerini söyledi. Geziye engellilerin ailelerinin de katıldığını belirten Göksu, "Engellilerimize farklı bir gün yaşatmak istedik. Kayseri gezimize katılan engelliler ve aileleri de çok mutlu oldu." dedi. Engelliler Haftası'nı kutlayan Göksu, onların bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğine dikkat çekerek, "Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu yüzden engellilerimizin yaşadıkları zorlukların önüne geçmek ve onlara daha kolay bir hayat sunmak için imkanlarımız ölçüsünde çalışmalar yürütüyoruz. Bu tür organizasyonların sıklıkla yapılması kanaatindeyim." diye konuştu. Geziye katılan engelliler de programı düzenleyen Başkan Göksu'ya teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesine bağlı Sızır beldesinde, Engelliler Haftası nedeniyle engelli ve aileleri için Kayseri gezisi düzenlendi. Sızır Belediye...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesine bağlı Sızır beldesinde, Engelliler Haftası nedeniyle engelli ve aileleri için Kayseri gezisi düzenlendi.

Sızır Belediye Başkanı Nevzat Göksu yaptığı açıklamada, beldedeki engellilere yönelik Kayseri Bilim Merkezi ve Hayvanat Bahçesine gezi düzenlediklerini söyledi.

Geziye engellilerin ailelerinin de katıldığını belirten Göksu, "Engellilerimize farklı bir gün yaşatmak istedik. Kayseri gezimize katılan engelliler ve aileleri de çok mutlu oldu." dedi.

Engelliler Haftası'nı kutlayan Göksu, onların bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğine dikkat çekerek, "Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu yüzden engellilerimizin yaşadıkları zorlukların önüne geçmek ve onlara daha kolay bir hayat sunmak için imkanlarımız ölçüsünde çalışmalar yürütüyoruz. Bu tür organizasyonların sıklıkla yapılması kanaatindeyim." diye konuştu.

Geziye katılan engelliler de programı düzenleyen Başkan Göksu'ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.