pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anneler Günü

14.05.2017 - 20:03, Güncelleme: 14.05.2017 - 20:03
 

Anneler Günü

Anne hasreti çeken üniversite öğrencileri, Kayserili anneler için harçlıklarıyla aldıkları gülleri dağıttı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen üniversite öğrencileri, Anneler Günü dolayısıyla gül dağıttı.Çeşitli ülkelerden ve şehirlerden üniversite okumak için kente gelen öğrenciler, annelerinden uzakta olmanın burukluğunu bir nebze de olsa azaltabilmek amacıyla Kayserili anneler için kendi harçlıklarıyla yaklaşık 100 gül aldı.Kent merkezinde bir araya gelen öğrenciler aldıkları gülleri, annelerine hediye etmeleri için çocuklara ve gençlere dağıttı. Erciyes Üniversitesinde Gazetecilik Bölümü okuyan Ejaz Kadry, 4 yıldır ülkesinden ve ailesinden uzakta olduğunu, böyle bir günde annesinden uzakta olduğu için üzgün olduğunu söyledi.Kendi annesine bir hediye veremese de Kayserili anneler için arkadaşlarıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Kadry, şunları kaydetti:"Bugün Anneler Günü, biz annelerimizden çok uzaktayız. Bu yüzden arkadaşlarımla beraber böyle bir etkinlik yapmak istedik. Annesinin yanında olup da değerini bilmeyen ya da annesinden uzakta yaşayan olabilir. Biz bu anneler için de bu etkinliği yapmak istedik. Çocukların ve gençlerin annelerine vermeleri amacıyla gül hazırladık. Güllerin yanında annelerin değerini anlatan hadis-i şeriflerin yazılı olduğu kağıtları da verdik. Umarım yapmış olduğumuz bu iş faydalı olur ve buradaki annelerin yüzünü güldürürüz. Ayrıca annelerimizden ne kadar uzakta olsak da onlar dualarıyla bizim hep yanımızda bunu biliyoruz."
Anne hasreti çeken üniversite öğrencileri, Kayserili anneler için harçlıklarıyla aldıkları gülleri dağıttı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen üniversite öğrencileri, Anneler Günü dolayısıyla gül dağıttı.

Çeşitli ülkelerden ve şehirlerden üniversite okumak için kente gelen öğrenciler, annelerinden uzakta olmanın burukluğunu bir nebze de olsa azaltabilmek amacıyla Kayserili anneler için kendi harçlıklarıyla yaklaşık 100 gül aldı.

Kent merkezinde bir araya gelen öğrenciler aldıkları gülleri, annelerine hediye etmeleri için çocuklara ve gençlere dağıttı.

Erciyes Üniversitesinde Gazetecilik Bölümü okuyan Ejaz Kadry, 4 yıldır ülkesinden ve ailesinden uzakta olduğunu, böyle bir günde annesinden uzakta olduğu için üzgün olduğunu söyledi.

Kendi annesine bir hediye veremese de Kayserili anneler için arkadaşlarıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Kadry, şunları kaydetti:

"Bugün Anneler Günü, biz annelerimizden çok uzaktayız. Bu yüzden arkadaşlarımla beraber böyle bir etkinlik yapmak istedik. Annesinin yanında olup da değerini bilmeyen ya da annesinden uzakta yaşayan olabilir. Biz bu anneler için de bu etkinliği yapmak istedik. Çocukların ve gençlerin annelerine vermeleri amacıyla gül hazırladık. Güllerin yanında annelerin değerini anlatan hadis-i şeriflerin yazılı olduğu kağıtları da verdik. Umarım yapmış olduğumuz bu iş faydalı olur ve buradaki annelerin yüzünü güldürürüz. Ayrıca annelerimizden ne kadar uzakta olsak da onlar dualarıyla bizim hep yanımızda bunu biliyoruz."

Anneler Günü

Anneler Günü

Anneler Günü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.