pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mhp Gemerek Olağan Genel Kurulu

13.05.2017 - 17:43, Güncelleme: 13.05.2017 - 17:43
 

Mhp Gemerek Olağan Genel Kurulu

SİVAS (AA) - MHP Gemerek Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Erdal Genç, güven tazeledi.Gemerek Belediyesi düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı...

SİVAS (AA) - MHP Gemerek Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Erdal Genç, güven tazeledi.Gemerek Belediyesi düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tek listeyle gidilen genel kurulda, mevcut başkan Erdal Genç, yeniden başkanlığa seçildi.Genç, "Göreve geldiğim ilk günden itibaren ülkem, ilçem ve partim için var olan gücümle çalışmaya gayret ettim. Bugünden sonra yine ülkemin bölünmez bütünlüğü için, ilçemin kalkınması için çalışacağım. Beni genel kurulumuzda destekleyen tüm üyelerimize ve il teşkilatımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.Genel kurula MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz, MHP İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Yağcı, diğer ilgililer, partililer ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - MHP Gemerek Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Erdal Genç, güven tazeledi.Gemerek Belediyesi düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı...

SİVAS (AA) - MHP Gemerek Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Erdal Genç, güven tazeledi.

Gemerek Belediyesi düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tek listeyle gidilen genel kurulda, mevcut başkan Erdal Genç, yeniden başkanlığa seçildi.

Genç, "Göreve geldiğim ilk günden itibaren ülkem, ilçem ve partim için var olan gücümle çalışmaya gayret ettim. Bugünden sonra yine ülkemin bölünmez bütünlüğü için, ilçemin kalkınması için çalışacağım. Beni genel kurulumuzda destekleyen tüm üyelerimize ve il teşkilatımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Genel kurula MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz, MHP İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Yağcı, diğer ilgililer, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.