pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anneler Günü'ne Doğru

13.05.2017 - 17:23, Güncelleme: 13.05.2017 - 17:23
 

Anneler Günü'ne Doğru

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Şentürk, mesajında,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Şentürk, mesajında, fedakarlığın, sevgi ve saygının, hayata dair tüm yüce duyguların temsilcisi olan annelerin, toplumda ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde önemli yere sahip olduğunu belirtti.Ülkenin geleceğinin yetiştirilecek vatansever, hoşgörülü, ahlaklı, milli ve manevi değerlere sıkı sıkıya bağlı nesillerle mümkün olacağını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:"Milletimizin ümidi olan ve bu duygulara sahip sevgili çocuklarımızın yetiştirilmesinde en önemli emek ise değerli annelerimize aittir. Annelik görevi, yüce dinimiz İslam'da o kadar mukaddestir ki Sevgili Peygamberimiz 'Cennet, anaların ayakları altındadır' buyurarak kadını en mukaddes mertebeye yükseltmektedir. Bu hassasiyet içerisinde bizleri büyüten, vatanına, milletine hayırlı bir evlat yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs geren fedakar annelerimize hak ettikleri değeri vermek en önemli insani vazifemizdir. Başta şehit anneleri olmak üzere varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren, bizlere daima doğru yolu gösteren bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum."- Bahçeci'nin mesajıBelediye Başkanı Yaşar Bahçeci de mesajında, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın timsali annelerin gününü kutladığını aktardı.Dünyanın çağdaş ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü'nün kutlandığını belirten Bahçeci, şöyle devam etti:"Varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağımız değerli annelerimizin, bu anlamlı günlerini, sevgi ve saygı duygularıyla yoğunlaşarak, milletçe kenetlenerek kutlayacağız. Bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır. Bu çok önemli ve anlamlı günde, anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, milletçe sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice Anneler Günü'ne birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Şentürk, mesajında,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şentürk, mesajında, fedakarlığın, sevgi ve saygının, hayata dair tüm yüce duyguların temsilcisi olan annelerin, toplumda ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde önemli yere sahip olduğunu belirtti.

Ülkenin geleceğinin yetiştirilecek vatansever, hoşgörülü, ahlaklı, milli ve manevi değerlere sıkı sıkıya bağlı nesillerle mümkün olacağını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"Milletimizin ümidi olan ve bu duygulara sahip sevgili çocuklarımızın yetiştirilmesinde en önemli emek ise değerli annelerimize aittir. Annelik görevi, yüce dinimiz İslam'da o kadar mukaddestir ki Sevgili Peygamberimiz 'Cennet, anaların ayakları altındadır' buyurarak kadını en mukaddes mertebeye yükseltmektedir. Bu hassasiyet içerisinde bizleri büyüten, vatanına, milletine hayırlı bir evlat yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs geren fedakar annelerimize hak ettikleri değeri vermek en önemli insani vazifemizdir. Başta şehit anneleri olmak üzere varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren, bizlere daima doğru yolu gösteren bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum."

- Bahçeci'nin mesajı

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de mesajında, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın timsali annelerin gününü kutladığını aktardı.

Dünyanın çağdaş ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü'nün kutlandığını belirten Bahçeci, şöyle devam etti:

"Varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağımız değerli annelerimizin, bu anlamlı günlerini, sevgi ve saygı duygularıyla yoğunlaşarak, milletçe kenetlenerek kutlayacağız. Bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır. Bu çok önemli ve anlamlı günde, anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, milletçe sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice Anneler Günü'ne birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.