pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Sivas Güven, Huzur Operasyonları"

13.05.2017 - 14:38, Güncelleme: 13.05.2017 - 14:38
 

"Sivas Güven, Huzur Operasyonları"

Operasyon kapsamında 4 iş yerinde bulunan 223 adet kesici ve delici alete el konuldu

SİVAS (AA) - İl Emniyet Müdürlüğüce yapılan "Sivas Güven, Huzur Operasyonları" kapsamında 4 iş yerinde bulunan 223 adet kesici ve delici alete el konuldu.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, "Sivas Güven, Huzur Operasyonları" kapsamında, umuma açık yerlerde ve farklı noktalarda uygulama yapıldı.Operasyonda yer alan 330 emniyet personelinin il merkezindeki 67 farklı noktada yaptığı denetimlerde 304 kişi sorgulandı. Kontrol edilen 52 iş yerinden 4'ünde 223 kesici ve delici alet ile 1 baltaya el konuldu. Ayrıca 5 kişi hakkında tutanak düzenlendi.
Operasyon kapsamında 4 iş yerinde bulunan 223 adet kesici ve delici alete el konuldu

SİVAS (AA) - İl Emniyet Müdürlüğüce yapılan "Sivas Güven, Huzur Operasyonları" kapsamında 4 iş yerinde bulunan 223 adet kesici ve delici alete el konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, "Sivas Güven, Huzur Operasyonları" kapsamında, umuma açık yerlerde ve farklı noktalarda uygulama yapıldı.

Operasyonda yer alan 330 emniyet personelinin il merkezindeki 67 farklı noktada yaptığı denetimlerde 304 kişi sorgulandı.

Kontrol edilen 52 iş yerinden 4'ünde 223 kesici ve delici alet ile 1 baltaya el konuldu. Ayrıca 5 kişi hakkında tutanak düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.