pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Rektör Yıldız Gazetecilerle Bir Araya Geldi

12.05.2017 - 15:18, Güncelleme: 12.05.2017 - 15:18
 

Rektör Yıldız Gazetecilerle Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, kentteki basın mensuplarıyla buluşarak çalışmaları değerlendirdi.Rektör Yıldız,...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, kentteki basın mensuplarıyla buluşarak çalışmaları değerlendirdi.Rektör Yıldız, kampüs içindeki Konuk Evi'nde düzenlenen toplantıda üniversitenin bilimsel ve akademik yeterliliği ön planda tutarak gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini söyledi.Amaçlarının bilim ve teknolojiye dayalı, çağdaş yaklaşım ve yöntemlerle eğitilmiş, toplum yararına sunan bireyler yetiştirmek olduğuna vurgu yapan Yıldız, 6 aylık süre içerisinde yaptıkları çalışmaları şöyle anlattı:"Avrupa ülkeleri dışındaki 7 ülkeyle ilk defa anlaşma sağladık. İlana çıktık, 12 öğrenci gönderiyoruz. En kısa sürede personel de göndereceğiz. Ayrıca 20 civarında öğrenci ve öğretim üyesi gelmesini bekliyoruz. Bu ülkeler, Amerika, Colombiya, Fas, Etiyopya, Azerbaycan, Kosova, Kırgızistan, Malezya, Endonezya, Güney Kore, Tunus, Gürcistan, Rusya ve Ürdün. İhtiyaç sahibi ailelerin tüp bebek tedavilerinin yaptırılarak çocuk sahibi olmalarını sağlıyoruz. Vakfın borçları geçmiş toplantılarda gündem teşkil ediyordu, borcun yarısı bitti. Geri kalan kısmı da önümüzdeki dönemde bitirmeyi hedefliyoruz. Bir taraftan borç ödenirken diğer taraftan 150 ye yakın ihtiyaç sahibi öğrencimize düzenli olarak burs vermekteyiz. Vakfımıza bağlı okullarımızda okuyan şehit ve gazilerimizin çocuklarının eğitim masrafları vakfımızca karşılanmakta."
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, kentteki basın mensuplarıyla buluşarak çalışmaları değerlendirdi.Rektör Yıldız,...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, kentteki basın mensuplarıyla buluşarak çalışmaları değerlendirdi.

Rektör Yıldız, kampüs içindeki Konuk Evi'nde düzenlenen toplantıda üniversitenin bilimsel ve akademik yeterliliği ön planda tutarak gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini söyledi.

Amaçlarının bilim ve teknolojiye dayalı, çağdaş yaklaşım ve yöntemlerle eğitilmiş, toplum yararına sunan bireyler yetiştirmek olduğuna vurgu yapan Yıldız, 6 aylık süre içerisinde yaptıkları çalışmaları şöyle anlattı:

"Avrupa ülkeleri dışındaki 7 ülkeyle ilk defa anlaşma sağladık. İlana çıktık, 12 öğrenci gönderiyoruz. En kısa sürede personel de göndereceğiz. Ayrıca 20 civarında öğrenci ve öğretim üyesi gelmesini bekliyoruz. Bu ülkeler, Amerika, Colombiya, Fas, Etiyopya, Azerbaycan, Kosova, Kırgızistan, Malezya, Endonezya, Güney Kore, Tunus, Gürcistan, Rusya ve Ürdün.

İhtiyaç sahibi ailelerin tüp bebek tedavilerinin yaptırılarak çocuk sahibi olmalarını sağlıyoruz. Vakfın borçları geçmiş toplantılarda gündem teşkil ediyordu, borcun yarısı bitti. Geri kalan kısmı da önümüzdeki dönemde bitirmeyi hedefliyoruz.

Bir taraftan borç ödenirken diğer taraftan 150 ye yakın ihtiyaç sahibi öğrencimize düzenli olarak burs vermekteyiz. Vakfımıza bağlı okullarımızda okuyan şehit ve gazilerimizin çocuklarının eğitim masrafları vakfımızca karşılanmakta."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.