pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Engelliler Haftası

12.05.2017 - 14:08, Güncelleme: 12.05.2017 - 14:08
 

Engelliler Haftası

Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde diploma töreni düzenlendi

ANKARA (AA) - Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde, Engelliler Haftası kapsamında diploma töreni düzenlendi. Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğretmenlerini etkinlikten dolayı tebrik etti.Kaymakam Esmer, yaptığı konuşmada, "Aynı zamanda da devletimize teşekkür ediyorum. Çünkü dünden bu güne engelliler alanında gerçekten bir gelişme ve atılım var. İnşallah önümüzdeki yıllarda her engelliye de bir yaşam koçu kamu kaynağı ile karşılanarak verilir ve ailelerin o yükü alınır diye temenni ediyorum." dedi.Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ise, özel gereksinimli bireylerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, önlerindeki engelleri ortadan kaldırmanın herkesin görevi olduğunu söyledi. Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde 64 öğrenci bulunduğunu belirten Gürbüz, şöyle konuştu:"İlçemizin diğer okullarında ise 61 öğrencimiz eğitim görmektedir. Engelli vatandaşlarımız söz konusu olduğunda devletimizin resmi kurumları ve sivil toplum kuruluşları bu vatandaşlarımıza hizmet etmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamaktadır. Engellilerin bizden beklediği tek şey, anlaşılmak, sevgi ve saygı görmektir." Mezun öğrencilere diplomaları Kaymakam Esmer tarafından verildi. Törende, sinevizyon gösterisinin ardından engelli öğrencilerin hazırladığı müzikli oyun gösterileri sunuldu. Törene, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, Gölbaşı Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde diploma töreni düzenlendi

ANKARA (AA) - Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde, Engelliler Haftası kapsamında diploma töreni düzenlendi.

Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğretmenlerini etkinlikten dolayı tebrik etti.

Kaymakam Esmer, yaptığı konuşmada, "Aynı zamanda da devletimize teşekkür ediyorum. Çünkü dünden bu güne engelliler alanında gerçekten bir gelişme ve atılım var. İnşallah önümüzdeki yıllarda her engelliye de bir yaşam koçu kamu kaynağı ile karşılanarak verilir ve ailelerin o yükü alınır diye temenni ediyorum." dedi.

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ise, özel gereksinimli bireylerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, önlerindeki engelleri ortadan kaldırmanın herkesin görevi olduğunu söyledi.

Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde 64 öğrenci bulunduğunu belirten Gürbüz, şöyle konuştu:

"İlçemizin diğer okullarında ise 61 öğrencimiz eğitim görmektedir. Engelli vatandaşlarımız söz konusu olduğunda devletimizin resmi kurumları ve sivil toplum kuruluşları bu vatandaşlarımıza hizmet etmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamaktadır. Engellilerin bizden beklediği tek şey, anlaşılmak, sevgi ve saygı görmektir."

Mezun öğrencilere diplomaları Kaymakam Esmer tarafından verildi.

Törende, sinevizyon gösterisinin ardından engelli öğrencilerin hazırladığı müzikli oyun gösterileri sunuldu.

Törene, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, Gölbaşı Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.