pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Şehit Anneleri Ve Eşleri Bir Araya Geldi

12.05.2017 - 13:23, Güncelleme: 12.05.2017 - 13:23
 

Eskişehir'de Şehit Anneleri Ve Eşleri Bir Araya Geldi

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi tarafından Anneler Günü öncesinde düzenlenen etkinlikte...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi tarafından Anneler Günü öncesinde düzenlenen etkinlikte şehit anneleri ve eşleri bir araya geldi.Hayrettin Karaca Parkı içindeki bir kafede düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Hacı Şahin, Anneler Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti.Şehit anneleri ve eşlerinin dünyanın en güzel anneleri olduğunu ifade eden Şahin, "Çünkü onlar şehit annesi ve eşidir. Onlar en kıymetli varlıklarını bu vatan için feda ettiler. Başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm Müslüman aleminin Anneler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.Konuşmanın ardından Şahin, katılanlara karanfil hediye etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi tarafından Anneler Günü öncesinde düzenlenen etkinlikte...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi tarafından Anneler Günü öncesinde düzenlenen etkinlikte şehit anneleri ve eşleri bir araya geldi.

Hayrettin Karaca Parkı içindeki bir kafede düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Hacı Şahin, Anneler Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti.

Şehit anneleri ve eşlerinin dünyanın en güzel anneleri olduğunu ifade eden Şahin, "Çünkü onlar şehit annesi ve eşidir. Onlar en kıymetli varlıklarını bu vatan için feda ettiler. Başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm Müslüman aleminin Anneler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Şahin, katılanlara karanfil hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.