pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anneler Günü

12.05.2017 - 12:23, Güncelleme: 12.05.2017 - 12:23
 

Anneler Günü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Akçay mesajında, annelik makamına İslam dünyasının verdiği önemi en iyi şekilde ifade ettiğini belirterek, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlendiğini dile getiren Akçay, "Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır.Medeniyetimiz anneyi ulvi ve mukaddes olarak değerlendirmektedir. Ebeveyne ihsan ile davranmak ilahi bir vecibedir. Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlıklardır. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda, şefkatle bağrına basan annelerimize, hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Bu vesile ile dünyayı ak sütünün ak iklimi ile aydınlatan analarımızın, her anlarının mutlu, her günlerinin kutlu olması dileğiyle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum."MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Kaplan da mesajında, fedakarlığın, sabrın, sevgi ve saygının tükenmek bilmeyen kaynağı olan annelerin, yılın bir gününde değil, her zaman hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı.Birlikteliğimizi sağlayan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı olduğunu aktaran Kaplan, açıklamasında şunlara yer verdi:"Hayata dair her şeyi öğreten bu fedakar varlıklarımıza çok şey borçlu olduğumuzu da unutmamalıyız. Fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren sevgi sembolü, yaşam ışığı, hayatın temel taşları olan bütün annelerin Anneler Günü'nü en kalbi duygularımızla kutluyoruz. MÜSİAD olarak annelerimizin iş hayatındaki sorunlarına çözümler aradık ve kadın istihdamını artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Anneler hem bir kadın olarak toplum hayatının yükünü omuzlayan bir emekçi, hem de toplumun değerlerini öğreten, iyi bir insan olarak yetiştiren ve her davranışıyla çocuklarına iyi bir örnek olan bir eğitimcidir."
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akçay mesajında, annelik makamına İslam dünyasının verdiği önemi en iyi şekilde ifade ettiğini belirterek, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlendiğini dile getiren Akçay, "Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır.

Medeniyetimiz anneyi ulvi ve mukaddes olarak değerlendirmektedir. Ebeveyne ihsan ile davranmak ilahi bir vecibedir. Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlıklardır. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda, şefkatle bağrına basan annelerimize, hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Bu vesile ile dünyayı ak sütünün ak iklimi ile aydınlatan analarımızın, her anlarının mutlu, her günlerinin kutlu olması dileğiyle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum."

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Kaplan da mesajında, fedakarlığın, sabrın, sevgi ve saygının tükenmek bilmeyen kaynağı olan annelerin, yılın bir gününde değil, her zaman hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Birlikteliğimizi sağlayan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı olduğunu aktaran Kaplan, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Hayata dair her şeyi öğreten bu fedakar varlıklarımıza çok şey borçlu olduğumuzu da unutmamalıyız. Fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren sevgi sembolü, yaşam ışığı, hayatın temel taşları olan bütün annelerin Anneler Günü'nü en kalbi duygularımızla kutluyoruz. MÜSİAD olarak annelerimizin iş hayatındaki sorunlarına çözümler aradık ve kadın istihdamını artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Anneler hem bir kadın olarak toplum hayatının yükünü omuzlayan bir emekçi, hem de toplumun değerlerini öğreten, iyi bir insan olarak yetiştiren ve her davranışıyla çocuklarına iyi bir örnek olan bir eğitimcidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.