pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hafik'te Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi

11.05.2017 - 21:08, Güncelleme: 11.05.2017 - 21:08
 

Hafik'te Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde obeziteyle mücadele ve fiziksel aktivitenin önemine dikkati çekmek için sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı. Hafik Toplum...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde obeziteyle mücadele ve fiziksel aktivitenin önemine dikkati çekmek için sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı. Hafik Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte yürüyüşe katılacak öğrenciler ve vatandaşlar Şehit Adem Çelik Anadolu Lisesi önünde toplandı.Okul binası önünden Hacı Esma Kocacık ilçe Hastanesine kadar yapılan yürüyüş sonrasında açıklamada bulunan Hafik Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Cansu Kürklü, hareket etmenin sağlıklı yaşamın önceliklerinden biri olduğunu söyledi. Yürüyüşü, obeziteyle mücadele ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek için düzenlediklerini kaydeden Kürklü, "Kontrollü beslenme ve fiziksel aktivitelerin bulunduğu bir yaşam sağlıklı bir hayatı da beraberinde getirir. Herkese zararlı alışkanlıkların olmadığı hareketli ve mutlu bir hayat diliyorum." dedi.
SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde obeziteyle mücadele ve fiziksel aktivitenin önemine dikkati çekmek için sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı. Hafik Toplum...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde obeziteyle mücadele ve fiziksel aktivitenin önemine dikkati çekmek için sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı.

Hafik Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte yürüyüşe katılacak öğrenciler ve vatandaşlar Şehit Adem Çelik Anadolu Lisesi önünde toplandı.

Okul binası önünden Hacı Esma Kocacık ilçe Hastanesine kadar yapılan yürüyüş sonrasında açıklamada bulunan Hafik Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Cansu Kürklü, hareket etmenin sağlıklı yaşamın önceliklerinden biri olduğunu söyledi.

Yürüyüşü, obeziteyle mücadele ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek için düzenlediklerini kaydeden Kürklü, "Kontrollü beslenme ve fiziksel aktivitelerin bulunduğu bir yaşam sağlıklı bir hayatı da beraberinde getirir. Herkese zararlı alışkanlıkların olmadığı hareketli ve mutlu bir hayat diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.