pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi

11.05.2017 - 18:23, Güncelleme: 11.05.2017 - 18:23
 

Ankara'da Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğrencileri gösteri sundu.Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programa, İlçe...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğrencileri gösteri sundu.Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Okulu Müdürü Fatma Ergani, öğretmeler, öğrenciler ve veliler katıldı.Öğrenciler tarafından oluşturulan mehter takımı çeşitli marşlar seslendirdi. Programda öğrencilerden Ebrar İlmen, İstiklal Marşı'nı ezbere okudu. Program, öğrencilerin step ve benzeri gösterileriyle sona erdi.Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğrencileri gösteri sundu.Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programa, İlçe...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğrencileri gösteri sundu.

Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Okulu Müdürü Fatma Ergani, öğretmeler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrenciler tarafından oluşturulan mehter takımı çeşitli marşlar seslendirdi. Programda öğrencilerden Ebrar İlmen, İstiklal Marşı'nı ezbere okudu. Program, öğrencilerin step ve benzeri gösterileriyle sona erdi.

Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.