pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Aydın Muhtarlarla Buluştu

11.05.2017 - 15:38, Güncelleme: 11.05.2017 - 15:38
 

Başkan Aydın Muhtarlarla Buluştu

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen muhtarlar toplantısının 10.'su yapıldı. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen muhtarlar toplantısının 10.'su yapıldı. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sıcak Çermik Kaplıcası'nda gerçekleştirilen toplantıda, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye ve muhtarların kente hizmet etme gayreti içerisinde olduğunu belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:"Sizler kendi mahallenizdeki insanlara karşı sorumlusunuz, biz ise bu şehirdeki bütün mahallelere karşı sorumluyuz, farkımız bu. O yüzden biz, her zaman hangi mahallede ne gibi sorunlar var bunları elbette sizler kadar detaylı bilemeyebiliriz. Sizler birebir vatandaşın içinde yaşayan bireyler olarak sorunları vatandaştan ilk alan kişilersiniz. Birçoğunuz bu almış olduğunuz sorunları bizlere ileterek belki bizim de farkında olmadığımız bazı problemlerin çözümüne kavuşma noktasında gerçekten büyük bir etken."Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Koç ise, ülkenin yapılan hizmetlerle ilklere şahit olduğunu ifade etti.Belediye Başkanı Sami Aydın, daha sonra devam eden ve yapılacak projeleri anlattı.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen muhtarlar toplantısının 10.'su yapıldı. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen muhtarlar toplantısının 10.'su yapıldı.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sıcak Çermik Kaplıcası'nda gerçekleştirilen toplantıda, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye ve muhtarların kente hizmet etme gayreti içerisinde olduğunu belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

"Sizler kendi mahallenizdeki insanlara karşı sorumlusunuz, biz ise bu şehirdeki bütün mahallelere karşı sorumluyuz, farkımız bu. O yüzden biz, her zaman hangi mahallede ne gibi sorunlar var bunları elbette sizler kadar detaylı bilemeyebiliriz. Sizler birebir vatandaşın içinde yaşayan bireyler olarak sorunları vatandaştan ilk alan kişilersiniz. Birçoğunuz bu almış olduğunuz sorunları bizlere ileterek belki bizim de farkında olmadığımız bazı problemlerin çözümüne kavuşma noktasında gerçekten büyük bir etken."

Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Koç ise, ülkenin yapılan hizmetlerle ilklere şahit olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Sami Aydın, daha sonra devam eden ve yapılacak projeleri anlattı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.