pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eşini Yaralayan Kocaya Hapis Ve Tahliye

11.05.2017 - 14:53, Güncelleme: 11.05.2017 - 14:53
 

Eşini Yaralayan Kocaya Hapis Ve Tahliye

"Kasten yaralama" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapisle cezalandırılan tutuklu sanığın, tutuklulukta geçirdiği süre ve ceza miktarı göz önüne alınarak tahliyesine karar verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kendisi gibi işitme engelli eşini bıçakla yaralayan kocaya, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Mahkeme tutuklu sanığın, tutuklukta geçen süre ve ceza miktarını dikkate alarak tahliyesine de karar verdi. Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık E.K.D. ve avukatı katıldı. İşitme engelli olduğu için yeminli işaret dili tercümanı aracılığıyla alınan ifade veren E.K.D, eşinin telefonunda, iş arkadaşı İ.H.K'nin çıplak fotoğraflarını gördüğünü, daha önce şantaj suçundan ceza alan O.D'nin de eşi ile ilişkiye girdiğini mahkemede itiraf ettiğini anlattı. E.K.D, olay günü de bu nedenle eşiyle tartıştığını ifade ederek, mutfaktan aldığı meyve bıçağı ile eşini yaraladığını söyledi. Mahkeme heyeti, "kasten yaralama" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verdiği E.K.D'nin, tutuklulukta geçirdiği süre ve ceza miktarı göz önüne alarak tahliyesine karar verdi.
"Kasten yaralama" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapisle cezalandırılan tutuklu sanığın, tutuklulukta geçirdiği süre ve ceza miktarı göz önüne alınarak tahliyesine karar verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kendisi gibi işitme engelli eşini bıçakla yaralayan kocaya, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Mahkeme tutuklu sanığın, tutuklukta geçen süre ve ceza miktarını dikkate alarak tahliyesine de karar verdi.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık E.K.D. ve avukatı katıldı.

İşitme engelli olduğu için yeminli işaret dili tercümanı aracılığıyla alınan ifade veren E.K.D, eşinin telefonunda, iş arkadaşı İ.H.K'nin çıplak fotoğraflarını gördüğünü, daha önce şantaj suçundan ceza alan O.D'nin de eşi ile ilişkiye girdiğini mahkemede itiraf ettiğini anlattı.

E.K.D, olay günü de bu nedenle eşiyle tartıştığını ifade ederek, mutfaktan aldığı meyve bıçağı ile eşini yaraladığını söyledi.

Mahkeme heyeti, "kasten yaralama" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verdiği E.K.D'nin, tutuklulukta geçirdiği süre ve ceza miktarı göz önüne alarak tahliyesine karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.