pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrencilerinden Özyurtlar Holding'e Ödül

Spor 11.05.2017 - 12:33, Güncelleme: 11.05.2017 - 12:33
 

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrencilerinden Özyurtlar Holding'e Ödül

İSTANBUL (AA) - İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Sektörün Enleri" ödül töreninde en iyi şirket dalında ki...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Sektörün Enleri" ödül töreninde en iyi şirket dalında ki ödül, Özyurtlar Holding'e verildi.Şirketten yapılan açıklamada, İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Sektörün Enleri" ödül töreninde en iyi şirket dalında ki ödülün, Özyurtlar Holding'e verildiği bildirildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerine aldığı ödülden dolayı teşekkür etti.Özyurt, "Eskiden sebat etmek diye bir deyim kullanılırdı. Sebat etmek demek; çalışmak ve sabır göstermek ayrıca zorluklarla sıkıntılarla baş etmek, göğüs germek demekti. Oysa ki şimdi pek çok kişi, çalışmadan, mücadele etmeden, kolayca hedefe ulaşmanın yollarını arıyor. Bu durum başarı değil ne yazık ki başarısızlığı getiriyor. Ayrıca başarının hilesi ne diye soranlara ise cevabım, 'işin hilesi dürüstlüktür' diyorum." değerlendirmesinde bulundu.
İSTANBUL (AA) - İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Sektörün Enleri" ödül töreninde en iyi şirket dalında ki...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Sektörün Enleri" ödül töreninde en iyi şirket dalında ki ödül, Özyurtlar Holding'e verildi.

Şirketten yapılan açıklamada, İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Sektörün Enleri" ödül töreninde en iyi şirket dalında ki ödülün, Özyurtlar Holding'e verildiği bildirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerine aldığı ödülden dolayı teşekkür etti.

Özyurt, "Eskiden sebat etmek diye bir deyim kullanılırdı. Sebat etmek demek; çalışmak ve sabır göstermek ayrıca zorluklarla sıkıntılarla baş etmek, göğüs germek demekti. Oysa ki şimdi pek çok kişi, çalışmadan, mücadele etmeden, kolayca hedefe ulaşmanın yollarını arıyor. Bu durum başarı değil ne yazık ki başarısızlığı getiriyor. Ayrıca başarının hilesi ne diye soranlara ise cevabım, 'işin hilesi dürüstlüktür' diyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.