pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Eğitim Yatırımları Değerlendirildi

11.05.2017 - 12:23, Güncelleme: 11.05.2017 - 12:23
 

Aksaray'da Eğitim Yatırımları Değerlendirildi

AKSARAY (AA)- Aksaray'da eğitim yatırımları Vali Aykut Pekmez başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi.Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da eğitim yatırımları Vali Aykut Pekmez başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi.Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, eğitim yatırımları ve yeni planlanan okulların son durumu görüşüldü. Vali Pekmez, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitime verdikleri önem ve desteğin artarak devam edeceğini söyledi. Gelecek nesillerin en iyi şekilde yetişmesini sağlamak için fiziki mekanların yeterliliğinin önemine dikkat çeken Vali Pekmez, "Aksaray'daki eğitim kurumları yeni yatırımlarla daha iyi şartlara kavuşacak. Eğitim yatırımlarını gelecekteki ihtiyaçlara göre arttırarak yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ise yaptığı sunumda 2016 yılında 15 derslikli 3 anaokulu, 47 derslikli 6 temel eğitim, 120 derslikli 7 okul, 600 kişilik pansiyon ile 1 rehberlik ve araştırma merkezinin yapıldığını, toplamda 19 yeni eğitim kurumu için 44 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildiğini belirtti. Halen inşaatı devam eden 177 derslik, 3 spor salonu ve 3 atölyeden oluşan toplam 43 milyon 800 bin lira tutarında 15 eğitim yatırımı bulunduğunu belirten Kartal, 2017 yılı için yapımı planlanan anaokulu, fen lisesi, ilkokul ve ek dersliklerle, pansiyon, spor salonu ve atölyeden oluşan yeni yatırımların proje bedellerinin ise yaklaşık 39 milyon lira olduğunu bildirdi. Toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız katıldı.
AKSARAY (AA)- Aksaray'da eğitim yatırımları Vali Aykut Pekmez başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi.Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da eğitim yatırımları Vali Aykut Pekmez başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, eğitim yatırımları ve yeni planlanan okulların son durumu görüşüldü.

Vali Pekmez, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitime verdikleri önem ve desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

Gelecek nesillerin en iyi şekilde yetişmesini sağlamak için fiziki mekanların yeterliliğinin önemine dikkat çeken Vali Pekmez, "Aksaray'daki eğitim kurumları yeni yatırımlarla daha iyi şartlara kavuşacak. Eğitim yatırımlarını gelecekteki ihtiyaçlara göre arttırarak yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ise yaptığı sunumda 2016 yılında 15 derslikli 3 anaokulu, 47 derslikli 6 temel eğitim, 120 derslikli 7 okul, 600 kişilik pansiyon ile 1 rehberlik ve araştırma merkezinin yapıldığını, toplamda 19 yeni eğitim kurumu için 44 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

Halen inşaatı devam eden 177 derslik, 3 spor salonu ve 3 atölyeden oluşan toplam 43 milyon 800 bin lira tutarında 15 eğitim yatırımı bulunduğunu belirten Kartal, 2017 yılı için yapımı planlanan anaokulu, fen lisesi, ilkokul ve ek dersliklerle, pansiyon, spor salonu ve atölyeden oluşan yeni yatırımların proje bedellerinin ise yaklaşık 39 milyon lira olduğunu bildirdi.

Toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.