pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nden Vali Gül'e Ziyaret

11.05.2017 - 11:33, Güncelleme: 11.05.2017 - 11:33
 

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nden Vali Gül'e Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türkiye Yardım Sevenler Derneği şube başkanları toplantısı için kente gelen heyet ile bir araya geldi. Valilikten...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türkiye Yardım Sevenler Derneği şube başkanları toplantısı için kente gelen heyet ile bir araya geldi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Dr. Hasan Canpolat Salonu'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Gül, derneğin hem Türkiye hem de Sivas'taki çalışmalarını bildiğini belirtti.Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin ülkede parmakla gösterilen bir sivil toplum kuruluşu olduğunu aktaran Gül, "Sizleri Sivas'ta gördüğümüz için çok mutlu olduk. Derneğiniz ülkenin her hangi bir yerinde etkinlik yapacaksa ve bununla ilgili ülkemizde beş tane yer sayılacaksa bunlardan birinin de Sivas olması lazım. Sivas, cumhuriyet kenti. Etkinliğin burada yapılması çok isabetli olmuş. Umarım 3 gün boyunca Sivas'ı doya doya gezer, ilimizden memnun ayrılırsınız." ifadesini kullandı. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Genel Başkanı Birsen Eldem ise toplantılarını Sivas'ta yapmalarının önemli olduğunu belirterek "Sivas cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı tarihi bir şehrimiz. 90'ıncı yılımızın ana temellerini ve yapılacakları burada dile getireceğiz. Onun için bu anlamlı bir buluşma." açıklamasında bulundu. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Sivas İl Temsilcisi Nihal Kangal da Vali Gül ile her zaman iletişim halinde olduklarını ve kendilerinin derneğe desteklerini her zaman gördüklerini aktardı. Gül ve şube başkanları daha sonra valilik makamına geçerek burada bir süre sohbet etti.Ziyaretin ardından Eldem derneğe katkılarından dolayı Vali Gül’e kristal plaket takdim ederken, Gül de heyete Sivas'a özgü çeşitli hediyeler verdi.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türkiye Yardım Sevenler Derneği şube başkanları toplantısı için kente gelen heyet ile bir araya geldi. Valilikten...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türkiye Yardım Sevenler Derneği şube başkanları toplantısı için kente gelen heyet ile bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Dr. Hasan Canpolat Salonu'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Gül, derneğin hem Türkiye hem de Sivas'taki çalışmalarını bildiğini belirtti.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin ülkede parmakla gösterilen bir sivil toplum kuruluşu olduğunu aktaran Gül, "Sizleri Sivas'ta gördüğümüz için çok mutlu olduk. Derneğiniz ülkenin her hangi bir yerinde etkinlik yapacaksa ve bununla ilgili ülkemizde beş tane yer sayılacaksa bunlardan birinin de Sivas olması lazım. Sivas, cumhuriyet kenti. Etkinliğin burada yapılması çok isabetli olmuş. Umarım 3 gün boyunca Sivas'ı doya doya gezer, ilimizden memnun ayrılırsınız." ifadesini kullandı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Genel Başkanı Birsen Eldem ise toplantılarını Sivas'ta yapmalarının önemli olduğunu belirterek "Sivas cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı tarihi bir şehrimiz. 90'ıncı yılımızın ana temellerini ve yapılacakları burada dile getireceğiz. Onun için bu anlamlı bir buluşma." açıklamasında bulundu.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Sivas İl Temsilcisi Nihal Kangal da Vali Gül ile her zaman iletişim halinde olduklarını ve kendilerinin derneğe desteklerini her zaman gördüklerini aktardı.

Gül ve şube başkanları daha sonra valilik makamına geçerek burada bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından Eldem derneğe katkılarından dolayı Vali Gül’e kristal plaket takdim ederken, Gül de heyete Sivas'a özgü çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.