pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gündoğdu Alt Geçiti Tamamlandı

10.05.2017 - 16:18, Güncelleme: 10.05.2017 - 16:18
 

Gündoğdu Alt Geçiti Tamamlandı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Gündoğdu Mahallesi alt geçit çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.Alt geçitte...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Gündoğdu Mahallesi alt geçit çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.Alt geçitte incelemelerde bulunan Karacan, bu yolun yapımı için seçim zamanında verilen sözü yerine getirmekten mutluluk duyduğunu söyledi.Hükümetin yatırımlarıyla Eskişehir'in büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkati çeken Karacan, "Trafik sorunlarını da en aza indirme çabalarımız hükümetimizin tam desteğiyle devam ediyor. Sürücülerin bir taraftan zaman ve yakıt kaybını azaltırken diğer taraftan modern yollarda seyir etmelerine olanak sağlayan alt geçidimizin tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.Gündoğdu Mahallesi Muhtarı İbrahim Akdağ ve beraberindeki mahalle sakinleri de Karacan'a teşekkürlerini iletti.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Gündoğdu Mahallesi alt geçit çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.Alt geçitte...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Gündoğdu Mahallesi alt geçit çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Alt geçitte incelemelerde bulunan Karacan, bu yolun yapımı için seçim zamanında verilen sözü yerine getirmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Hükümetin yatırımlarıyla Eskişehir'in büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkati çeken Karacan, "Trafik sorunlarını da en aza indirme çabalarımız hükümetimizin tam desteğiyle devam ediyor. Sürücülerin bir taraftan zaman ve yakıt kaybını azaltırken diğer taraftan modern yollarda seyir etmelerine olanak sağlayan alt geçidimizin tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Gündoğdu Mahallesi Muhtarı İbrahim Akdağ ve beraberindeki mahalle sakinleri de Karacan'a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.