pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"En Özel Öğrenciler"in Sergisi Açıldı

10.05.2017 - 15:18, Güncelleme: 10.05.2017 - 15:18
 

"En Özel Öğrenciler"in Sergisi Açıldı

Başkent'te Engelliler Haftası dolayısıyla "Sanata Engel Yok: En Özel Öğrenciler, Eserler ve Etkinlikler Sergisi" açıldı

ANKARA (AA) - Başkent'te Engelliler Haftası dolayısıyla, 160'a yakın resim ve el işinin yer aldığı "Sanata Engel Yok: En Özel Öğrenciler, Eserler ve Etkinlikler Sergisi" açıldı.Güvenpark Sanat Galerisi'nde, Özel Eğitim Meslek Liseleri ile Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezlerine devam eden öğrencilere ait 160'a yakın resim ve el işi çalışmasının yer aldığı bir sergi açıldı. "Sanata Engel Yok: En Özel Öğrenciler, Eserler ve Etkinlikler Sergisi"nin açılışında konuşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, blütün sosyal katmanlardaki vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Şeker, belediyenin engellilere yönelik hizmetlerini anlattı. Şeker, engellilere evde temizlik, sağlık, psikolojik destek gibi bir çok hizmet verdiklerini, belediye ait kamplarda engellilere tatil imkanı sunduklarını kaydederek engelli vatandaşlara iş imkanı sağlamak için de çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Sergi, 10-16 Mayıs'ta Güvenpark Sanat Galerisi'nde ziyaret edilebilecek.
Başkent'te Engelliler Haftası dolayısıyla "Sanata Engel Yok: En Özel Öğrenciler, Eserler ve Etkinlikler Sergisi" açıldı

ANKARA (AA) - Başkent'te Engelliler Haftası dolayısıyla, 160'a yakın resim ve el işinin yer aldığı "Sanata Engel Yok: En Özel Öğrenciler, Eserler ve Etkinlikler Sergisi" açıldı.

Güvenpark Sanat Galerisi'nde, Özel Eğitim Meslek Liseleri ile Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezlerine devam eden öğrencilere ait 160'a yakın resim ve el işi çalışmasının yer aldığı bir sergi açıldı.

"Sanata Engel Yok: En Özel Öğrenciler, Eserler ve Etkinlikler Sergisi"nin açılışında konuşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, blütün sosyal katmanlardaki vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Şeker, belediyenin engellilere yönelik hizmetlerini anlattı.

Şeker, engellilere evde temizlik, sağlık, psikolojik destek gibi bir çok hizmet verdiklerini, belediye ait kamplarda engellilere tatil imkanı sunduklarını kaydederek engelli vatandaşlara iş imkanı sağlamak için de çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Sergi, 10-16 Mayıs'ta Güvenpark Sanat Galerisi'nde ziyaret edilebilecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.