pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vakıflar Haftası

10.05.2017 - 14:13, Güncelleme: 10.05.2017 - 14:13
 

Vakıflar Haftası

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Vakıflar Haftası dolayısıyla vatandaşlara etli pilav ikram edildi. Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait çok sayıda vakıf eserini bünyesinde...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Vakıflar Haftası dolayısıyla vatandaşlara etli pilav ikram edildi. Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait çok sayıda vakıf eserini bünyesinde barındıran Sivas’ta, Vakıflar Haftası dolayısıyla Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Buruciye medresesi önünde vakıf yemeği dağıtıldı. Programa Sivas Valisi Davut Gül, Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yapılan duanın ardından katılımcılara kavurma, pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Vakıflar Haftası dolayısıyla vatandaşlara etli pilav ikram edildi. Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait çok sayıda vakıf eserini bünyesinde...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Vakıflar Haftası dolayısıyla vatandaşlara etli pilav ikram edildi.

Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait çok sayıda vakıf eserini bünyesinde barındıran Sivas’ta, Vakıflar Haftası dolayısıyla Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Buruciye medresesi önünde vakıf yemeği dağıtıldı.

Programa Sivas Valisi Davut Gül, Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan duanın ardından katılımcılara kavurma, pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.