pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Afrika'da Açılacak Su Kuyuları İçin Kermes

10.05.2017 - 12:23, Güncelleme: 10.05.2017 - 12:23
 

Afrika'da Açılacak Su Kuyuları İçin Kermes

Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılarlı gönüllülerin desteğiyle Afrika'da açılacak su kuyuları için kermes düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi, Kadın Meclisi ve Gönüllü Meclislerin iş birliğiyle, Afrika'da açılacak su kuyuları için "Bizim İçin Su Onlar İçin Hayat" adı altında kermes düzenlendi.Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen, kıyafet, cam eşya, yöresel yemekler gibi gıda ürünlerinin satışa sunulduğu kermesten elde edilecek gelirle Afrika'da susuzlukla mücadele eden insanlar için su kuyusu açılacak.Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kermesin açılışında, Afrika'da birçok bölgede su kuyusu açtıklarını belirtti.Afrika'daki bazı bölgelerde kadınların kuyudan 2 bidon su almak için 5 kilometre yürümek zorunda kaldığını ifade eden Çağırıcı, "Afrika'da elektrik sıkıntısı var. Su çıkarmak için elektriğe ihtiyaç var. Jeneratörlerden faydalanılıyor. Bir su kuyusu açmak için 2 ila 6 bin avroya ihtiyaç var. İmece usulü hep birlikte bu kermese katkıda bulunalım." ifadelerini kullandı.
Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılarlı gönüllülerin desteğiyle Afrika'da açılacak su kuyuları için kermes düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi, Kadın Meclisi ve Gönüllü Meclislerin iş birliğiyle, Afrika'da açılacak su kuyuları için "Bizim İçin Su Onlar İçin Hayat" adı altında kermes düzenlendi.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen, kıyafet, cam eşya, yöresel yemekler gibi gıda ürünlerinin satışa sunulduğu kermesten elde edilecek gelirle Afrika'da susuzlukla mücadele eden insanlar için su kuyusu açılacak.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kermesin açılışında, Afrika'da birçok bölgede su kuyusu açtıklarını belirtti.

Afrika'daki bazı bölgelerde kadınların kuyudan 2 bidon su almak için 5 kilometre yürümek zorunda kaldığını ifade eden Çağırıcı, "Afrika'da elektrik sıkıntısı var. Su çıkarmak için elektriğe ihtiyaç var. Jeneratörlerden faydalanılıyor. Bir su kuyusu açmak için 2 ila 6 bin avroya ihtiyaç var. İmece usulü hep birlikte bu kermese katkıda bulunalım." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.