pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonu

09.05.2017 - 21:03, Güncelleme: 09.05.2017 - 21:03
 

Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i tutuklandı.Alınan bilgiye göre,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i tutuklandı.Alınan bilgiye göre, kentte uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik önceki gün çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Tunalı, Zafer ve Fevzi Çakmak mahallelerinde çok sayıda eve düzenlediği operasyonda 10 şüpheliyi gözaltına aldı.Şüphelilerden 6'sı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Zanlılardan Y.Ö. savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı, Yağmur U, Zeynel D, Erdoğan B, Şenol K. ile Narin T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Operasyonda 317 gram bonzai, 2 gram esrar, 13 uyuşturucu hap, 3 pompalı tüfek ve bir hassas terazi ele geçirilmişti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i tutuklandı.Alınan bilgiye göre,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, kentte uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik önceki gün çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Tunalı, Zafer ve Fevzi Çakmak mahallelerinde çok sayıda eve düzenlediği operasyonda 10 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelilerden 6'sı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Zanlılardan Y.Ö. savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı, Yağmur U, Zeynel D, Erdoğan B, Şenol K. ile Narin T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Operasyonda 317 gram bonzai, 2 gram esrar, 13 uyuşturucu hap, 3 pompalı tüfek ve bir hassas terazi ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.