pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Yurtnaç Meydanda Kitap Okudu

09.05.2017 - 15:13, Güncelleme: 09.05.2017 - 15:13
 

Vali Yurtnaç Meydanda Kitap Okudu

YOZGAT (AA) - Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında bölgede okuma alışkanlığını ve kültürünün artırılması için oluşturulan "KOP Okuyor" etkinliği...

YOZGAT (AA) - Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında bölgede okuma alışkanlığını ve kültürünün artırılması için oluşturulan "KOP Okuyor" etkinliği ile Yozgat'ta bin 800 adet kitap dağıtıldı.Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan kitap standında konuşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, amaçlarının burada kitap kokusundan tat alan, şiiri, şairi ve tarihini bilen bir neslin yetişmesini sağlamak olduğunu söyledi.Şehirlerin inşasının öneminden daha çok yetişecek neslin inşasının önemli olduğunu ifade edenVali Yurtnaç, şöyle devam etti:"Bu maksatla böyle çalışmaları devam ettiriyoruz. Bu projelerden bir tanesi de KOP Okuyor projesi. Yozgat’ta bin 800 tane kitap aldık. Cezaevi, rehabilitasyon merkezi, okul gibi 8 yer belirledik. Toplumun çoğunlukla bulunduğu yerlere 'OKU' yazısı şeklinde kütüphane yaptırdık. Kütüphanemize de bir çok yazarın kitabını koyduk. Amacımız gençlerimize bu kitapları okutup kimlik ve kişiliklerini oluşturmalarında onlara yardımcı olmak. Bu projede emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum." Konuşmanın ardından Vali Yurtnaç ve vatandaşlar meydanda hep birlikte kitap okudu.
YOZGAT (AA) - Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında bölgede okuma alışkanlığını ve kültürünün artırılması için oluşturulan "KOP Okuyor" etkinliği...

YOZGAT (AA) - Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında bölgede okuma alışkanlığını ve kültürünün artırılması için oluşturulan "KOP Okuyor" etkinliği ile Yozgat'ta bin 800 adet kitap dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan kitap standında konuşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, amaçlarının burada kitap kokusundan tat alan, şiiri, şairi ve tarihini bilen bir neslin yetişmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Şehirlerin inşasının öneminden daha çok yetişecek neslin inşasının önemli olduğunu ifade edenVali Yurtnaç, şöyle devam etti:

"Bu maksatla böyle çalışmaları devam ettiriyoruz. Bu projelerden bir tanesi de KOP Okuyor projesi. Yozgat’ta bin 800 tane kitap aldık. Cezaevi, rehabilitasyon merkezi, okul gibi 8 yer belirledik. Toplumun çoğunlukla bulunduğu yerlere 'OKU' yazısı şeklinde kütüphane yaptırdık.

Kütüphanemize de bir çok yazarın kitabını koyduk. Amacımız gençlerimize bu kitapları okutup kimlik ve kişiliklerini oluşturmalarında onlara yardımcı olmak. Bu projede emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından Vali Yurtnaç ve vatandaşlar meydanda hep birlikte kitap okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.