pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Paşabahçe, Mısır'daki Şirketin Aktiflerini Devralacak

Spor 09.05.2017 - 12:03, Güncelleme: 09.05.2017 - 12:03
 

Paşabahçe, Mısır'daki Şirketin Aktiflerini Devralacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ'nin bağlı ortaklıklarından Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret AŞ, Mısır'da kurulu Pearl for Glass...

İSTANBUL (AA) - Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ'nin bağlı ortaklıklarından Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret AŞ, Mısır'da kurulu Pearl for Glass Manufacturing'in aktiflerini devralacak.Türki̇ye Şi̇şe ve Cam Fabri̇kaları AŞ'nin Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimizin 8 Mayıs 2017 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, bağlı ortaklıklarımızdan Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret AŞ'nin Mısır'da kurulu Pearl for Glass Manufacturing S.A.E. şirketinin aktiflerini devralmasına ilişkin mal varlığı devir sözleşmesinin müzakere ve imza edilmesinin Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu'na tavsiye edilmesine karar verilmiştir." denildi.
İSTANBUL (AA) - Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ'nin bağlı ortaklıklarından Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret AŞ, Mısır'da kurulu Pearl for Glass...

İSTANBUL (AA) - Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ'nin bağlı ortaklıklarından Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret AŞ, Mısır'da kurulu Pearl for Glass Manufacturing'in aktiflerini devralacak.

Türki̇ye Şi̇şe ve Cam Fabri̇kaları AŞ'nin Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimizin 8 Mayıs 2017 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, bağlı ortaklıklarımızdan Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret AŞ'nin Mısır'da kurulu Pearl for Glass Manufacturing S.A.E. şirketinin aktiflerini devralmasına ilişkin mal varlığı devir sözleşmesinin müzakere ve imza edilmesinin Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu'na tavsiye edilmesine karar verilmiştir." denildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.