pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tarihi Kentler Birliği Sivas'ta Toplanacak

Siyaset 09.05.2017 - 11:13, Güncelleme: 09.05.2017 - 11:13
 

Tarihi Kentler Birliği Sivas'ta Toplanacak

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı'nın Sivas'ta yapılacağını söyledi. Aydın, 27 Haziran Parkı'ndaki...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı'nın Sivas'ta yapılacağını söyledi. Aydın, 27 Haziran Parkı'ndaki Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 12-14 Mayıs tarihlerinde kentte yapılacak Tarihi Kentler Birliği Toplantısı hakkında bilgi verdi. Tarihi Kentler Birliği'nin çok önemli bir kuruluş olduğuna işaret eden Aydın, "Ülkenin 81 ilinde ecdadın bize bıraktığı mirasları ayağa kaldıran, doğal güzellikleri tekrar gün yüzüne çıkartan ve bu doğrultuda yoğun çaba sarf eden, emek veren önemli bir kuruluş." dedi. Tarihi Kentler Birliği üyelerinin belediyeler olduğunu anımsatan Aydın, Sivas Belediyesinin de kuruluşundan bu yana birliğin üyesi olduğunu aktardı. Tarihi Kentler Birliği'nin Sivas'a da önemli katkılar sunduğunu dile getiren Aydın, şunları kaydetti: "Tarihi Kentler Birliği ile beraber Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) da bu toplantıların her zaman önemli bir parçası. ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen hocamız öncülüğünde Sivas Kent Meydanı da dahil olmak üzere Sivas'taki tarihi değerlerimizin bugüne gelmesinde büyük katkıları olmuştur. Hepsinden önemlisi çok sayıda belediye başkanımızın ve şu an bize dönüş yaparak Sivas'a geleceğini bildiren yaklaşık 300 civarında meclis üyemizin olması. Dolayısıyla böyle bir tanıtımı şehrimiz için son derece önemli görüyoruz. Bu toplantının geri dönüşü Sivas için pozitif ve verimli olacaktır."Aydın, Sivas'ın tanıtımı adına böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı'nın Sivas'ta yapılacağını söyledi. Aydın, 27 Haziran Parkı'ndaki...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı'nın Sivas'ta yapılacağını söyledi.

Aydın, 27 Haziran Parkı'ndaki Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 12-14 Mayıs tarihlerinde kentte yapılacak Tarihi Kentler Birliği Toplantısı hakkında bilgi verdi.

Tarihi Kentler Birliği'nin çok önemli bir kuruluş olduğuna işaret eden Aydın, "Ülkenin 81 ilinde ecdadın bize bıraktığı mirasları ayağa kaldıran, doğal güzellikleri tekrar gün yüzüne çıkartan ve bu doğrultuda yoğun çaba sarf eden, emek veren önemli bir kuruluş." dedi.

Tarihi Kentler Birliği üyelerinin belediyeler olduğunu anımsatan Aydın, Sivas Belediyesinin de kuruluşundan bu yana birliğin üyesi olduğunu aktardı. Tarihi Kentler Birliği'nin Sivas'a da önemli katkılar sunduğunu dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

"Tarihi Kentler Birliği ile beraber Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) da bu toplantıların her zaman önemli bir parçası. ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen hocamız öncülüğünde Sivas Kent Meydanı da dahil olmak üzere Sivas'taki tarihi değerlerimizin bugüne gelmesinde büyük katkıları olmuştur. Hepsinden önemlisi çok sayıda belediye başkanımızın ve şu an bize dönüş yaparak Sivas'a geleceğini bildiren yaklaşık 300 civarında meclis üyemizin olması. Dolayısıyla böyle bir tanıtımı şehrimiz için son derece önemli görüyoruz. Bu toplantının geri dönüşü Sivas için pozitif ve verimli olacaktır."

Aydın, Sivas'ın tanıtımı adına böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.