pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Don Meyve Bahçelerinde Hasara Yol Açtı

08.05.2017 - 17:48, Güncelleme: 08.05.2017 - 17:48
 

Don Meyve Bahçelerinde Hasara Yol Açtı

NİĞDE (AA) - Niğde'de nisan ayı sonunda etkili olan soğuk havanın, meyve bahçelerinde hasara yol açtığı bildirildi. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık...

NİĞDE (AA) - Niğde'de nisan ayı sonunda etkili olan soğuk havanın, meyve bahçelerinde hasara yol açtığı bildirildi. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mustafa Gökhan Zor, Niğde'de 23-26 Nisan tarihlerinde etkili olan zirai don olayıyla ilgili İl Genel Meclisi'ni bilgilendirdi. Zor, donun meydana getirdiği zarara ilişkin yapılan ilk tespitlere göre, zirai don zararının yerleşim alanlarına göre farklılık gösterdiğini ve ortalama yüzde 40 ile 90 arasında don olayının etkili olduğunu kaydetti. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arazi Edindirme Şube Müdürü Vahap Erol ise yapılan hasar tespit çalışmaları sonrasında tutulan raporları Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına gönderdiklerini bildirdi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de nisan ayı sonunda etkili olan soğuk havanın, meyve bahçelerinde hasara yol açtığı bildirildi. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık...

NİĞDE (AA) - Niğde'de nisan ayı sonunda etkili olan soğuk havanın, meyve bahçelerinde hasara yol açtığı bildirildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mustafa Gökhan Zor, Niğde'de 23-26 Nisan tarihlerinde etkili olan zirai don olayıyla ilgili İl Genel Meclisi'ni bilgilendirdi.

Zor, donun meydana getirdiği zarara ilişkin yapılan ilk tespitlere göre, zirai don zararının yerleşim alanlarına göre farklılık gösterdiğini ve ortalama yüzde 40 ile 90 arasında don olayının etkili olduğunu kaydetti.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arazi Edindirme Şube Müdürü Vahap Erol ise yapılan hasar tespit çalışmaları sonrasında tutulan raporları Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına gönderdiklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.