pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Engellilere Özel Kamuoyu Anketi

Siyaset 08.05.2017 - 11:53, Güncelleme: 08.05.2017 - 11:53
 

Başkentte Engellilere Özel Kamuoyu Anketi

Ankara Büyükşehir Belediyesince “Engelliler Haftası” nedeniyle engellilere özel kamuoyu anketi hazırlandı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca, "Engelliler Haftası" nedeniyle engellilere özel kamuoyu anketi hazırlandı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından 10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle hazırlanan ankette Büyükşehir Belediyesinin, engellerin kaldırılmasına ilişkin çalışmalarına da yer verildi.Ankette, belediyenin engelli vatandaşlara ve öğrencilere yönelik; yemek yardımından, tatil hediyesine, bu haftaya özel etkinliklerinden, sağlık, temizlik, psikolojik destek, ulaşım ve fizyoterapi hizmetlerine ilişkin görüşleri sorulurken, bu hizmetler de tanıtıldı.Ankaralılar 16 Mayıs Salı gününe kadar Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi'nden, metro istasyonlarında bulunan kent ekranlarından, Ankara Büyükşehir Belediye binasındaki dilekçematikler ve “anket.ankara.bel.tr” internet adresi üzerinden ankete katılabilecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesince “Engelliler Haftası” nedeniyle engellilere özel kamuoyu anketi hazırlandı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca, "Engelliler Haftası" nedeniyle engellilere özel kamuoyu anketi hazırlandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından 10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle hazırlanan ankette Büyükşehir Belediyesinin, engellerin kaldırılmasına ilişkin çalışmalarına da yer verildi.

Ankette, belediyenin engelli vatandaşlara ve öğrencilere yönelik; yemek yardımından, tatil hediyesine, bu haftaya özel etkinliklerinden, sağlık, temizlik, psikolojik destek, ulaşım ve fizyoterapi hizmetlerine ilişkin görüşleri sorulurken, bu hizmetler de tanıtıldı.

Ankaralılar 16 Mayıs Salı gününe kadar Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi'nden, metro istasyonlarında bulunan kent ekranlarından, Ankara Büyükşehir Belediye binasındaki dilekçematikler ve “anket.ankara.bel.tr” internet adresi üzerinden ankete katılabilecek.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.