pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de ''Deprem Bilinçlendirme'' Eğitimi

07.05.2017 - 15:03, Güncelleme: 07.05.2017 - 15:03
 

Eskişehir'de ''Deprem Bilinçlendirme'' Eğitimi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi'nde, AKUT Eskişehir ekibi tarafından ''Deprem Bilinçlendirme''...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi'nde, AKUT Eskişehir ekibi tarafından ''Deprem Bilinçlendirme'' eğitimi veriliyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AKUT ekibi, Eskişehir Bilim Deney Merkezi içindeki deprem simülatörü alanında deprem anında yapılacakları uygulamalı olarak vatandaşlara gösteriyor.Yaklaşık 1.5 ayda 2 bin 500 kişiye eğitim veren AKUT gönüllüleri deprem eğitimini her vatandaşın alması gerektiğini vurguluyor.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi'nde, AKUT Eskişehir ekibi tarafından ''Deprem Bilinçlendirme''...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi'nde, AKUT Eskişehir ekibi tarafından ''Deprem Bilinçlendirme'' eğitimi veriliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AKUT ekibi, Eskişehir Bilim Deney Merkezi içindeki deprem simülatörü alanında deprem anında yapılacakları uygulamalı olarak vatandaşlara gösteriyor.

Yaklaşık 1.5 ayda 2 bin 500 kişiye eğitim veren AKUT gönüllüleri deprem eğitimini her vatandaşın alması gerektiğini vurguluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.