pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gübretaş Genel Müdürlüğüne İbrahim Yumaklı Asaleten Atandı

Spor 06.05.2017 - 19:33, Güncelleme: 06.05.2017 - 19:33
 

Gübretaş Genel Müdürlüğüne İbrahim Yumaklı Asaleten Atandı

Şirkette Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yumaklı'nın Genel Müdürlüğe asaleten atanmasına karar verildi

İSTANBUL (AA) - Gübre Fabrikaları TAŞ'de (GÜBRETAŞ) Genel Müdürlük görevine İbrahim Yumaklı asaleten atandı. GÜBRETAŞ'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Kararlarına göre, şirkette Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yumaklı'nın Genel Müdürlüğe asaleten atanmasına karar verildiği bildirildi.Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yekta Sunar'ın da bu görevinden istifasının kabülüne ve GÜBRETAŞ'ta Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamasına karar verildiği belirtildi.İbrahim Yumaklı, daha önce Anadolu Ajansı (AA) Uluslararası Operasyonlar Direktörü idi.
Şirkette Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yumaklı'nın Genel Müdürlüğe asaleten atanmasına karar verildi

İSTANBUL (AA) - Gübre Fabrikaları TAŞ'de (GÜBRETAŞ) Genel Müdürlük görevine İbrahim Yumaklı asaleten atandı.

GÜBRETAŞ'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Kararlarına göre, şirkette Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yumaklı'nın Genel Müdürlüğe asaleten atanmasına karar verildiği bildirildi.

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yekta Sunar'ın da bu görevinden istifasının kabülüne ve GÜBRETAŞ'ta Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamasına karar verildiği belirtildi.

İbrahim Yumaklı, daha önce Anadolu Ajansı (AA) Uluslararası Operasyonlar Direktörü idi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.