pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Huzur Operasyonu

06.05.2017 - 10:43, Güncelleme: 06.05.2017 - 10:43
 

Sivas'ta Huzur Operasyonu

SİVAS (AA) - Sivas İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin il merkezinde yaptığı huzur operasyonunda aranan 1 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Sivas İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin il merkezinde yaptığı huzur operasyonunda aranan 1 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğünün vatandaşların huzur ve güvenliği için düzenlediği "Sivas Güven Huzur Operasyonları"nın sürdüğü belirtildi.Operasyonda yer alan 177 polis, il merkezindeki 13 umuma açık yerde denetim yaptı.196 kişinin sorgulandığı uygulamada aranan 1 kişi yakalanırken, 5 kişiye de 545 lira idari para cezası uygulandı.İş yerlerinde yapılan denetimlerde ise 3 işyerine sigara içirtmekten, 1 iş yerine de mesul müdürü ve müsteciri belgesi bulundurmamaktan işlem yapıldı.
SİVAS (AA) - Sivas İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin il merkezinde yaptığı huzur operasyonunda aranan 1 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Sivas İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin il merkezinde yaptığı huzur operasyonunda aranan 1 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğünün vatandaşların huzur ve güvenliği için düzenlediği "Sivas Güven Huzur Operasyonları"nın sürdüğü belirtildi.

Operasyonda yer alan 177 polis, il merkezindeki 13 umuma açık yerde denetim yaptı.

196 kişinin sorgulandığı uygulamada aranan 1 kişi yakalanırken, 5 kişiye de 545 lira idari para cezası uygulandı.

İş yerlerinde yapılan denetimlerde ise 3 işyerine sigara içirtmekten, 1 iş yerine de mesul müdürü ve müsteciri belgesi bulundurmamaktan işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.