pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Araç Yangını

06.05.2017 - 02:38, Güncelleme: 06.05.2017 - 02:38
 

Başkentte Araç Yangını

Keçiören'de bir takside seyir halindeyken çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

ANKARA (AA) - Ankara'da seyir halindeyken yangın çıkan taksi kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Keçiören Aşağı Eğlence Mahallesi Mühendisler ile Meşelik sokaklarının kesişiminde seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 06 T 3023 plakalı takside henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Alevler, sürücünün aracı durdurup inmesinin ardından durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.Taksinin sahibi olduğunu belirten Necati Battal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının aracın teyp kısmındaki elektrik aksamından çıktığını ve sonradan aracı sardığını ifade etti.Aracın kullanılamaz hale gelmesine yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Keçiören'de bir takside seyir halindeyken çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

ANKARA (AA) - Ankara'da seyir halindeyken yangın çıkan taksi kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Keçiören Aşağı Eğlence Mahallesi Mühendisler ile Meşelik sokaklarının kesişiminde seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 06 T 3023 plakalı takside henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevler, sürücünün aracı durdurup inmesinin ardından durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Taksinin sahibi olduğunu belirten Necati Battal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının aracın teyp kısmındaki elektrik aksamından çıktığını ve sonradan aracı sardığını ifade etti.

Aracın kullanılamaz hale gelmesine yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.