pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dikmen Vadisi'nde Kiraz Ağaçları Çiçek Açtı

05.05.2017 - 17:38, Güncelleme: 05.05.2017 - 17:38
 

Dikmen Vadisi'nde Kiraz Ağaçları Çiçek Açtı

Her mevsim ayrı bir renge bürünen Dikmen Vadisi'nde, sakuraların bulunduğu patika yol, pembe bir koridora dönüştü

ANKARA (AA) - Her mevsim Başkentlileri ayrı bir güzellikle ağırlayan Dikmen Vadisi'nde, Japon kirazı ağaçlarının (sakura) bulunduğu patika yol, pembe bir koridora dönüştü.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Japon kültüründe "yeniden doğuşun, ilkbaharın gelişinin simgesi" olan kiraz ağaçlarının çiçek açmasıyla Vadi, düğün fotoğrafı çektiren çiftlerin de vazgeçilmez noktası haline geldi. Her gün çok sayıda çifti ağırlayan Vadi, doğal stüdyo özelliği taşıyor.Vadi'de pembe bir koridorun oluşmasını sağlayan sakuralar, yürüyüş yapanlara da bol oksijenli bir ortam sunuyor. Sakuraların yanı sıra rengarenk çiçekler ve kuş sesleri vatandaşlara şehrin gürültüsünden uzakta, dinlenilebilecek bir ortam oluşturuyor.
Her mevsim ayrı bir renge bürünen Dikmen Vadisi'nde, sakuraların bulunduğu patika yol, pembe bir koridora dönüştü

ANKARA (AA) - Her mevsim Başkentlileri ayrı bir güzellikle ağırlayan Dikmen Vadisi'nde, Japon kirazı ağaçlarının (sakura) bulunduğu patika yol, pembe bir koridora dönüştü.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Japon kültüründe "yeniden doğuşun, ilkbaharın gelişinin simgesi" olan kiraz ağaçlarının çiçek açmasıyla Vadi, düğün fotoğrafı çektiren çiftlerin de vazgeçilmez noktası haline geldi. Her gün çok sayıda çifti ağırlayan Vadi, doğal stüdyo özelliği taşıyor.

Vadi'de pembe bir koridorun oluşmasını sağlayan sakuralar, yürüyüş yapanlara da bol oksijenli bir ortam sunuyor.

Sakuraların yanı sıra rengarenk çiçekler ve kuş sesleri vatandaşlara şehrin gürültüsünden uzakta, dinlenilebilecek bir ortam oluşturuyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.