pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi

05.05.2017 - 16:18, Güncelleme: 05.05.2017 - 16:18
 

İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da İŞKUR tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Çankırı Valiliği İdari Hizmetler Biriminde işe...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da İŞKUR tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Çankırı Valiliği İdari Hizmetler Biriminde işe alınan 41 işçi için iş sağlığı ve güvenliği ile kişisel gelişim ve beceri eğitimi verildi.Valilik konferans salonunda düzenlenen eğitimde, TYÇP ile işe alınan personelin iş yaparken dikkat etmeleri gereken durumlar ve kişisel sağlıklarını korunmaları konusunda iş güvenliği uzmanları tarafından eğitim verildi.Eğitimde, özellikle sahada çalışma sırasında yapılan yanlışlar, uyulması gereken kurallar ve kullanılan malzemelerdeki uyarı işaretlerinin ne anlama geldiği görsel ve uygulamalı sunum ile anlatıldı.Eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da İŞKUR tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Çankırı Valiliği İdari Hizmetler Biriminde işe...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da İŞKUR tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Çankırı Valiliği İdari Hizmetler Biriminde işe alınan 41 işçi için iş sağlığı ve güvenliği ile kişisel gelişim ve beceri eğitimi verildi.

Valilik konferans salonunda düzenlenen eğitimde, TYÇP ile işe alınan personelin iş yaparken dikkat etmeleri gereken durumlar ve kişisel sağlıklarını korunmaları konusunda iş güvenliği uzmanları tarafından eğitim verildi.

Eğitimde, özellikle sahada çalışma sırasında yapılan yanlışlar, uyulması gereken kurallar ve kullanılan malzemelerdeki uyarı işaretlerinin ne anlama geldiği görsel ve uygulamalı sunum ile anlatıldı.

Eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.