pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hollanda'da Acıbadem Uluslararası Tıp Merkezi Açıldı

01.05.2017 - 13:48, Güncelleme: 01.05.2017 - 13:48
 

Hollanda'da Acıbadem Uluslararası Tıp Merkezi Açıldı

AMSTERDAM (AA) - Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, Acıbadem Sağlık Grubu'na bağlı, Acıbadem Uluslararası Tıp Merkezi hizmete açıldı. Acıbadem Uluslararası...

AMSTERDAM (AA) - Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, Acıbadem Sağlık Grubu'na bağlı, Acıbadem Uluslararası Tıp Merkezi hizmete açıldı. Acıbadem Uluslararası Tıp Merkezinden yapılan açıklamaya göre, hastanede görev yapan uzmanların tamamı Hollanda'da eğitim almış, uluslararası tecrübesi olan kişilerden oluşuyor.Hollanda'daki sigorta kurumları ile anlaşması olan merkez, 5 bin metrekare alanda, 11 farklı uzmanlık dalında hizmet verecek. 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, 5 ayrı ülkede 22 hastane ve 19 tıp merkezi ile hizmet veriyor.
AMSTERDAM (AA) - Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, Acıbadem Sağlık Grubu'na bağlı, Acıbadem Uluslararası Tıp Merkezi hizmete açıldı. Acıbadem Uluslararası...

AMSTERDAM (AA) - Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, Acıbadem Sağlık Grubu'na bağlı, Acıbadem Uluslararası Tıp Merkezi hizmete açıldı.

Acıbadem Uluslararası Tıp Merkezinden yapılan açıklamaya göre, hastanede görev yapan uzmanların tamamı Hollanda'da eğitim almış, uluslararası tecrübesi olan kişilerden oluşuyor.

Hollanda'daki sigorta kurumları ile anlaşması olan merkez, 5 bin metrekare alanda, 11 farklı uzmanlık dalında hizmet verecek.

1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, 5 ayrı ülkede 22 hastane ve 19 tıp merkezi ile hizmet veriyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.