pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Su Avans Yükleme Noktaları 10'a Yükseldi

29.04.2017 - 14:23, Güncelleme: 29.04.2017 - 14:23
 

Sivas'ta Su Avans Yükleme Noktaları 10'a Yükseldi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi su avans yükleme noktalarını 10'a çıkardı.Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, su sayaçlarında akıllı...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi su avans yükleme noktalarını 10'a çıkardı.Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, su sayaçlarında akıllı kart sistemini geçen yıl devreye sokan Sivas Belediyesi, mesai saatleri dışında vatandaşların su sıkıntısı yaşamaması için avans yükleme noktalarını hizmete açtı.Toplam 6 noktada hizmete giren avans yükleme noktalarına bu yıl 4 yeni nokta daha eklendi. Ethembey Parkı yanı, Alibaba, Şeyhşamil mahalleleri ile Gazi Lisesi Kavşağı'ndaki yeni noktalarda vatandaşlar avans yükleyebilecek.Ödeme noktalarında ayrıca belediyeye yapılacak bütün ödemeler de yapılabiliyor.Yeni açılan 4 ödeme ve yükleme noktasından sonra sayısı 10'a çıkarılan cihazlar sayesinde vatandaşlar belediyeye kadar gitmek zorunda kalmıyor.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi su avans yükleme noktalarını 10'a çıkardı.Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, su sayaçlarında akıllı...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi su avans yükleme noktalarını 10'a çıkardı.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, su sayaçlarında akıllı kart sistemini geçen yıl devreye sokan Sivas Belediyesi, mesai saatleri dışında vatandaşların su sıkıntısı yaşamaması için avans yükleme noktalarını hizmete açtı.

Toplam 6 noktada hizmete giren avans yükleme noktalarına bu yıl 4 yeni nokta daha eklendi. Ethembey Parkı yanı, Alibaba, Şeyhşamil mahalleleri ile Gazi Lisesi Kavşağı'ndaki yeni noktalarda vatandaşlar avans yükleyebilecek.

Ödeme noktalarında ayrıca belediyeye yapılacak bütün ödemeler de yapılabiliyor.Yeni açılan 4 ödeme ve yükleme noktasından sonra sayısı 10'a çıkarılan cihazlar sayesinde vatandaşlar belediyeye kadar gitmek zorunda kalmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.