pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karapınar'da Asayiş Uygulaması

29.04.2017 - 13:03, Güncelleme: 29.04.2017 - 13:03
 

Karapınar'da Asayiş Uygulaması

KONYA (AA) - Karapınar'da, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayiş uygulaması yapıldı. Emirgazi yol kavşağında...

KONYA (AA) - Karapınar'da, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayiş uygulaması yapıldı. Emirgazi yol kavşağında 30 güvenlik görevlisiyle yapılan ve 3 saat süren uygulamada, otomobil ve yolcu otobüslerinde arama yapıldı. Aramalarda, Çanakkale'ye gitmekte olan bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde, 5 adet ruhsatlı av tüfeği ile 1 adet kama bulundu.İzinsiz ruhsatlı av tüfeği taşımak suçundan para cezası kesildi. Uygulamalarda, aranan 1 kişi de yakalandı.
KONYA (AA) - Karapınar'da, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayiş uygulaması yapıldı. Emirgazi yol kavşağında...

KONYA (AA) - Karapınar'da, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayiş uygulaması yapıldı.

Emirgazi yol kavşağında 30 güvenlik görevlisiyle yapılan ve 3 saat süren uygulamada, otomobil ve yolcu otobüslerinde arama yapıldı.

Aramalarda, Çanakkale'ye gitmekte olan bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde, 5 adet ruhsatlı av tüfeği ile 1 adet kama bulundu.

İzinsiz ruhsatlı av tüfeği taşımak suçundan para cezası kesildi.

Uygulamalarda, aranan 1 kişi de yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.