pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş Kaymakamı Yılmaz, Muhtarlarla Buluştu

29.04.2017 - 12:43, Güncelleme: 29.04.2017 - 12:43
 

Ulaş Kaymakamı Yılmaz, Muhtarlarla Buluştu

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Kaymakamlık konferans salonunda muhtarlarla buluşan Kaymakam...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Kaymakamlık konferans salonunda muhtarlarla buluşan Kaymakam Yılmaz, sorun ve talepleri dinledi.Toplantıda, köy ve mahallelerde yapılacak çalışmalarda yol haritası belirlendi. Muhtarlar, asayiş ve güvenlik yönünden bilgilendirildi. Yılmaz, köy ve mahallelerde tespit edilen eksikliklerden çözümü mümkün olanların yerinde, mümkün olmayanların ise ilgili kurumlara iletilerek çözüme kavuşturulacağını söyledi.Toplantıya, İlçe Emniyet Amir Vekili Abdulkadir Akkaya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan ve çok sayıda muhtar katıldı.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Kaymakamlık konferans salonunda muhtarlarla buluşan Kaymakam...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kaymakamlık konferans salonunda muhtarlarla buluşan Kaymakam Yılmaz, sorun ve talepleri dinledi.

Toplantıda, köy ve mahallelerde yapılacak çalışmalarda yol haritası belirlendi. Muhtarlar, asayiş ve güvenlik yönünden bilgilendirildi.

Yılmaz, köy ve mahallelerde tespit edilen eksikliklerden çözümü mümkün olanların yerinde, mümkün olmayanların ise ilgili kurumlara iletilerek çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Toplantıya, İlçe Emniyet Amir Vekili Abdulkadir Akkaya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan ve çok sayıda muhtar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.