pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Metruk Evde Şüpheli Ölüm

28.04.2017 - 18:43, Güncelleme: 28.04.2017 - 18:43
 

Metruk Evde Şüpheli Ölüm

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir kişi metruk evde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, Nasuh Dede Mahallesindeki tek katlı metruk evde yerde yatan bir kişiyi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir kişi metruk evde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, Nasuh Dede Mahallesindeki tek katlı metruk evde yerde yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, polisi arayarak bilgi verdi.İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, isminin Sıddık K. (22) olduğu belirlenen kişinin öldüğünü tespit etti. Sıddık K'nin uyuşturucu madde kullanmış olabileceği ihtimali üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçaklılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de olay yerinde incelemede bulundu.Arkadaşları tarafından kolundaki dövmeden teşhis edilen Sıddık K'nin cesedi, otopsi için Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir kişi metruk evde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, Nasuh Dede Mahallesindeki tek katlı metruk evde yerde yatan bir kişiyi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir kişi metruk evde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Nasuh Dede Mahallesindeki tek katlı metruk evde yerde yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, polisi arayarak bilgi verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, isminin Sıddık K. (22) olduğu belirlenen kişinin öldüğünü tespit etti.

Sıddık K'nin uyuşturucu madde kullanmış olabileceği ihtimali üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçaklılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de olay yerinde incelemede bulundu.

Arkadaşları tarafından kolundaki dövmeden teşhis edilen Sıddık K'nin cesedi, otopsi için Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.