pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Cinayet

27.04.2017 - 13:18, Güncelleme: 27.04.2017 - 13:18
 

Kayseri'deki Cinayet

Bir kişinin otomobilinde tabancayla öldürülmesiyle ilgili 2 zanlı tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir kişinin otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.Merkez Melikgazi ilçesi Köşk Caddesi'nde Ahmet Hassu'nun, 5 gün önce otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan H.E. ile olayla bağlantıları olduğu iddiasıyla Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan M.G. ve U.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.G. ve H.E. tutuklandı, U.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bir kişinin otomobilinde tabancayla öldürülmesiyle ilgili 2 zanlı tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir kişinin otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Merkez Melikgazi ilçesi Köşk Caddesi'nde Ahmet Hassu'nun, 5 gün önce otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan H.E. ile olayla bağlantıları olduğu iddiasıyla Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan M.G. ve U.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.G. ve H.E. tutuklandı, U.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.