pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Erdoğan'dan Musiki Derneği'ne Ziyaret

27.04.2017 - 12:23, Güncelleme: 27.04.2017 - 12:23
 

Kaymakam Erdoğan'dan Musiki Derneği'ne Ziyaret

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Musiki Derneği'ni ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk müziğine katkı...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Musiki Derneği'ni ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk müziğine katkı sağladıkları ve sanata verdikleri değerle yeni müzisyen yetiştirdikleri için dernek yöneticilerini kutladı.Erdoğan, "Koroda çok değerli solistler var. Türk halk ve sanat müziğine yaptığınız katkılardan dolayı sizleri tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim." dedi. Daha sonra dernek binasında sahne alan solistler, koro şefi ve Dernek Başkanı Sıtkı Özkal yönetiminde Kaymakam Erdoğan onuruna mini bir konser verdi.
KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Musiki Derneği'ni ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk müziğine katkı...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Musiki Derneği'ni ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk müziğine katkı sağladıkları ve sanata verdikleri değerle yeni müzisyen yetiştirdikleri için dernek yöneticilerini kutladı.

Erdoğan, "Koroda çok değerli solistler var. Türk halk ve sanat müziğine yaptığınız katkılardan dolayı sizleri tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim." dedi.

Daha sonra dernek binasında sahne alan solistler, koro şefi ve Dernek Başkanı Sıtkı Özkal yönetiminde Kaymakam Erdoğan onuruna mini bir konser verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.