pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Renault Ve Dacia'da "Önce Güvenlik Kampanyası"

Spor 27.04.2017 - 09:43, Güncelleme: 27.04.2017 - 09:43
 

Renault Ve Dacia'da "Önce Güvenlik Kampanyası"

Renault yetkili servislerinde, "Önce Güvenlik Kampanyası" düzenleniyor

İSTANBUL (AA) - Renault yetkili servislerinde, 13 Mayıs 2017 tarihine kadar geçerli tüm Renault ve Dacia araçları kapsayan "Önce Güvenlik Kampanyası" düzenleniyor.Renault'dan yapılan açıklamada kampanya, Renault ve Dacia sahiplerine, yaza girerken araçlarının bakım onarımlarını yaptırmaları ve güvenle tatile çıkabilmeleri için fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında Renault yetkili servislerinde fren, silecek, aksesuar fix paketlerinde ve tampon onarımlarında yüzde 20 avantajlı fiyatlar bulunuyor. Ayrıca tüm Motrio yaz lastiklerinde 4 al 3 öde avantajı yer alıyor.
Renault yetkili servislerinde, "Önce Güvenlik Kampanyası" düzenleniyor

İSTANBUL (AA) - Renault yetkili servislerinde, 13 Mayıs 2017 tarihine kadar geçerli tüm Renault ve Dacia araçları kapsayan "Önce Güvenlik Kampanyası" düzenleniyor.

Renault'dan yapılan açıklamada kampanya, Renault ve Dacia sahiplerine, yaza girerken araçlarının bakım onarımlarını yaptırmaları ve güvenle tatile çıkabilmeleri için fırsat sunuyor.

Kampanya kapsamında Renault yetkili servislerinde fren, silecek, aksesuar fix paketlerinde ve tampon onarımlarında yüzde 20 avantajlı fiyatlar bulunuyor. Ayrıca tüm Motrio yaz lastiklerinde 4 al 3 öde avantajı yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.