pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençlik Demokrasi Ve Demokratik Katılım Kongresi

26.04.2017 - 17:08, Güncelleme: 26.04.2017 - 17:08
 

Gençlik Demokrasi Ve Demokratik Katılım Kongresi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Sosyolojik Araştırmalar Topluluğu tarafından Gençlik, Demokrasi ve Demokratik Katılım Kongresi düzenlendi.Kırıkkale...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Sosyolojik Araştırmalar Topluluğu tarafından Gençlik, Demokrasi ve Demokratik Katılım Kongresi düzenlendi.Kırıkkale Üniversitesi Yahya Kemal Salonu'nda düzenlenen kongrede konuşan topluluk başkanı Betül Evren, kongrenin 2 gün süreceğini söyledi.Bu kongrede günümüzü daha sağlıklı bir şekilde anlamlandırmak ve ülkemizi yakından ilgilendiren konularda aydınlanmak adına emek verdikleri çalışmaları paylaşacaklarını belirten Evren, şöyle konuştu:"Ülkemiz tarihi geçmişi ve coğrafi konumu sebebiyle Ortadoğu ülkeleriyle yakın bir ilişki ağı içerisinde bulunmakta ve medeniyet tarihinin en zengin alanı olan Ortadoğu coğrafyasında ülkemizin konumunun doğru bir şekilde değerlendirmesini yapmak, tarihi olayların ve siyasi görüşmelerin akademik bir ortamda tartışılmasını sağlamak Türkiye'de bulunan üniversiteler için gittikçe önem kazanmaktadır. Gençlik, Demokrasi ve Demokratik Katılım Kongresinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."Gazeteci Güngör Yavuzarslan da "Kerkük ve Ortadoğu, Devlet Dışı Unsurlar, Türkmenler ve Yaşam Koşulları" konulu sunum yaptı.Kongrenin 2 gün devam edeceği belirtildi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Sosyolojik Araştırmalar Topluluğu tarafından Gençlik, Demokrasi ve Demokratik Katılım Kongresi düzenlendi.Kırıkkale...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Sosyolojik Araştırmalar Topluluğu tarafından Gençlik, Demokrasi ve Demokratik Katılım Kongresi düzenlendi.

Kırıkkale Üniversitesi Yahya Kemal Salonu'nda düzenlenen kongrede konuşan topluluk başkanı Betül Evren, kongrenin 2 gün süreceğini söyledi.

Bu kongrede günümüzü daha sağlıklı bir şekilde anlamlandırmak ve ülkemizi yakından ilgilendiren konularda aydınlanmak adına emek verdikleri çalışmaları paylaşacaklarını belirten Evren, şöyle konuştu:

"Ülkemiz tarihi geçmişi ve coğrafi konumu sebebiyle Ortadoğu ülkeleriyle yakın bir ilişki ağı içerisinde bulunmakta ve medeniyet tarihinin en zengin alanı olan Ortadoğu coğrafyasında ülkemizin konumunun doğru bir şekilde değerlendirmesini yapmak, tarihi olayların ve siyasi görüşmelerin akademik bir ortamda tartışılmasını sağlamak Türkiye'de bulunan üniversiteler için gittikçe önem kazanmaktadır. Gençlik, Demokrasi ve Demokratik Katılım Kongresinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Gazeteci Güngör Yavuzarslan da "Kerkük ve Ortadoğu, Devlet Dışı Unsurlar, Türkmenler ve Yaşam Koşulları" konulu sunum yaptı.

Kongrenin 2 gün devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.