pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Su Kesintisine Dikkat Uyarısı

26.04.2017 - 16:43, Güncelleme: 26.04.2017 - 16:43
 

Niğde'de Su Kesintisine Dikkat Uyarısı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi su kuyuları bölgesinde yapılacak enerji kesintisine bağlı olarak il genelinde su kesintisi olacağını bildirdi.Belediyeden...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi su kuyuları bölgesinde yapılacak enerji kesintisine bağlı olarak il genelinde su kesintisi olacağını bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, MEDAŞ’ın 27, 28, 29 Nisan tarihleri arasında Amas Bağları içme su kuyuları bölgesinde yapacağı enerji kesintisine bağlı olarak il genelinde su kesintisi olabileceği bildirildi.MEDAŞ’ın, Amas bağları içme su kuyuları bölgesinde yapacağı enerji kesintisine bağlı olarak il genelinde 3 gün boyunca su kesintisi olacağı vurgulanan açıklamada, vatandaşların su kesintisinden dolayı mağdur olmamaları için önlem almaları ve tedbirli olmaları gerektiğine dikkat çekildi.
NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi su kuyuları bölgesinde yapılacak enerji kesintisine bağlı olarak il genelinde su kesintisi olacağını bildirdi.Belediyeden...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi su kuyuları bölgesinde yapılacak enerji kesintisine bağlı olarak il genelinde su kesintisi olacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, MEDAŞ’ın 27, 28, 29 Nisan tarihleri arasında Amas Bağları içme su kuyuları bölgesinde yapacağı enerji kesintisine bağlı olarak il genelinde su kesintisi olabileceği bildirildi.

MEDAŞ’ın, Amas bağları içme su kuyuları bölgesinde yapacağı enerji kesintisine bağlı olarak il genelinde 3 gün boyunca su kesintisi olacağı vurgulanan açıklamada, vatandaşların su kesintisinden dolayı mağdur olmamaları için önlem almaları ve tedbirli olmaları gerektiğine dikkat çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.