pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk'ta Yumurta Hırsızlığı

25.04.2017 - 10:43, Güncelleme: 25.04.2017 - 10:43
 

Çubuk'ta Yumurta Hırsızlığı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde bir çiftliğe ait yumurta satış büfesinden 3 bin 600 yumurta çalındı. Alınan bilgiye göre, Çubuk-Ankara karayolu Yenice...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde bir çiftliğe ait yumurta satış büfesinden 3 bin 600 yumurta çalındı. Alınan bilgiye göre, Çubuk-Ankara karayolu Yenice mevkisindeki yumurta üretim çiftliğine ait satış büfesine giren hırsız veya hırsızlar, güvenlik kameralarını da etkisiz hale getirerek, içerideki 120 koli halinde 3 bin 600 yumurta ile internet modemi ve uydu alıcısını çaldı. Sabah satış büfesi görevlisinin gelmesiyle ortaya çıkan hırsızlık olayıyla ilgili araştırma başlatıldı.
ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde bir çiftliğe ait yumurta satış büfesinden 3 bin 600 yumurta çalındı. Alınan bilgiye göre, Çubuk-Ankara karayolu Yenice...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde bir çiftliğe ait yumurta satış büfesinden 3 bin 600 yumurta çalındı.

Alınan bilgiye göre, Çubuk-Ankara karayolu Yenice mevkisindeki yumurta üretim çiftliğine ait satış büfesine giren hırsız veya hırsızlar, güvenlik kameralarını da etkisiz hale getirerek, içerideki 120 koli halinde 3 bin 600 yumurta ile internet modemi ve uydu alıcısını çaldı.

Sabah satış büfesi görevlisinin gelmesiyle ortaya çıkan hırsızlık olayıyla ilgili araştırma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.