pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kutlu Doğum Haftası

Siyaset 24.04.2017 - 15:38, Güncelleme: 24.04.2017 - 15:38
 

Kutlu Doğum Haftası

ANKARA (AA) - Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Bahçelievler Aşkabat Caddesi'nde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla gül ve kitap dağıttı. Ankara...

ANKARA (AA) - Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Bahçelievler Aşkabat Caddesi'nde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla gül ve kitap dağıttı. Ankara İl Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara İl Müftüsü Sönmezoğlu ve Çankaya Müftüsü Hamdi Gevher, beraberindeki heyetle Aşkabat Caddesi'nde 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gül ve kitap dağıtımı gerçekleştirdi.
ANKARA (AA) - Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Bahçelievler Aşkabat Caddesi'nde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla gül ve kitap dağıttı. Ankara...

ANKARA (AA) - Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Bahçelievler Aşkabat Caddesi'nde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla gül ve kitap dağıttı.

Ankara İl Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara İl Müftüsü Sönmezoğlu ve Çankaya Müftüsü Hamdi Gevher, beraberindeki heyetle Aşkabat Caddesi'nde 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gül ve kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.