pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

24.04.2017 - 15:13, Güncelleme: 24.04.2017 - 15:13
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

KONYA (AA) - Halkpınar ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı. Halkapınar'da...

KONYA (AA) - Halkpınar ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı. Halkapınar'da olumsuz hava şartları nedeni ile bugüne ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Tezcan'ın Hükümet Konağı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı.Kutlamalar kapsamında belirlenen öğrenciler, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini devraldı. Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) bahçesinde düzenlenen kutlama programında, öğrenciler tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi ve çeşitli gösteriler sunuldu. Kutlamalara, Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner ve ilçe protokolü katıldı.
KONYA (AA) - Halkpınar ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı. Halkapınar'da...

KONYA (AA) - Halkpınar ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı.

Halkapınar'da olumsuz hava şartları nedeni ile bugüne ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Tezcan'ın Hükümet Konağı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı.

Kutlamalar kapsamında belirlenen öğrenciler, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini devraldı.

Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) bahçesinde düzenlenen kutlama programında, öğrenciler tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi ve çeşitli gösteriler sunuldu.

Kutlamalara, Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner ve ilçe protokolü katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.