pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Toros'ların Yaylaları Fotoğraf Tutkunlarını Ağırladı

24.04.2017 - 13:48, Güncelleme: 24.04.2017 - 13:48
 

Toros'ların Yaylaları Fotoğraf Tutkunlarını Ağırladı

KONYA (AA) - Antalya ile Konya il sınırlarını birbirinden ayıran Toroslar'ın eteğinde yer alan yaylalar sonbahar ve kış aylarında olduğu gibi kar...

KONYA (AA) - Antalya ile Konya il sınırlarını birbirinden ayıran Toroslar'ın eteğinde yer alan yaylalar sonbahar ve kış aylarında olduğu gibi kar altındaki eşsiz görüntüsü ile bahar aylarında da ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.Zorlu kış şartlarından sonra yeni ulaşıma açılan Torosların Sülek ve Karakışla yaylaları zorlu ulaşım şartlarına rağmen bölgeye ulaşan doğaseverler ve fotoğraf meraklılarını ağırlıyor. Karların eridiği nisan ayında açan çoğu endemik olan bitkiler ile renk cümbüşüne dönüşen yaylalar, fotoğraf tutkunlarına her mevsim farklı kareleri ölümsüzleştirme imkanı sağlıyor.
KONYA (AA) - Antalya ile Konya il sınırlarını birbirinden ayıran Toroslar'ın eteğinde yer alan yaylalar sonbahar ve kış aylarında olduğu gibi kar...

KONYA (AA) - Antalya ile Konya il sınırlarını birbirinden ayıran Toroslar'ın eteğinde yer alan yaylalar sonbahar ve kış aylarında olduğu gibi kar altındaki eşsiz görüntüsü ile bahar aylarında da ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.

Zorlu kış şartlarından sonra yeni ulaşıma açılan Torosların Sülek ve Karakışla yaylaları zorlu ulaşım şartlarına rağmen bölgeye ulaşan doğaseverler ve fotoğraf meraklılarını ağırlıyor.

Karların eridiği nisan ayında açan çoğu endemik olan bitkiler ile renk cümbüşüne dönüşen yaylalar, fotoğraf tutkunlarına her mevsim farklı kareleri ölümsüzleştirme imkanı sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.