pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

23.04.2017 - 17:58, Güncelleme: 23.04.2017 - 17:58
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Jandarma Genel Komutanlığı bandosu ile Cenk Yakın Ortaokulu öğrenci korosu, kutlamalar çerçevesinde konser verdi

ANKARA (AA) - Jandarma Genel Komutanlığı bandosu ile Cenk Yakın Ortaokulu öğrenci korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde konser verdi.Bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen konser, "Ankara Marşı" ile başladı. Çeşitli marşlarla devam eden konserde, "Türkiyem" ve "23 Nisan Şarkısı"nın yanı sıra bazı popüler şarkılar seslendirildi.Konseri, çok sayıda çocuk ailesiyle dinledi.
Jandarma Genel Komutanlığı bandosu ile Cenk Yakın Ortaokulu öğrenci korosu, kutlamalar çerçevesinde konser verdi

ANKARA (AA) - Jandarma Genel Komutanlığı bandosu ile Cenk Yakın Ortaokulu öğrenci korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde konser verdi.

Bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen konser, "Ankara Marşı" ile başladı. Çeşitli marşlarla devam eden konserde, "Türkiyem" ve "23 Nisan Şarkısı"nın yanı sıra bazı popüler şarkılar seslendirildi.

Konseri, çok sayıda çocuk ailesiyle dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.